Matas Men Kropspleje Sensitiv Hud Gaveæske (made4men)

Matas Men Kroppsvård Sensitiv Hud Presentask

199 kr
Matas Men Kroppsvård Sensitiv Hud Presentask innehåller veganska produkter som är särskilt lämpade för sensitiv hud.
199 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Presentask för sensitiv hud

Om du vill ge din hud en boost av fukt och näring, så är Matas Men Kroppsvård Sensitiv Hud Presentask säkert något för dig. Setet består av ett schampo, en bodylotion och en långtidsverkande deodorant, där samtliga är utan parfym.

Matas Men Kroppsvård Sensitiv Hud Presentask är till mannen som har en sensitiv hud. Det är skonsamma och okomplicerade produkter med aktiva ingredienser som håller vad de lovar.

Setet innehåller följande:

Matas Men Hair and Body Shampoo Sensitiv Hud (250 ml)
Matas Men Hair & Body Shampoo Sensitiv hud och hår är en milt väldoftande rengörande produkt för håret och kroppen, utan parfym. Schampot rengör huden och efterlämnar den och håret i mjukt och smidigt skick.

Matas Men Bodylotion Sensitiv Hud (250 ml)
Matas Men Body Lotion Sensitiv Hud är en parfymfri och näringsgivande lotion, som är särskilt utvecklad för känslig hud. Denna bodylotion innehåller ingredienser som verkar fuktgivande, skyddande och vårdade på huden.

Matas Men Deo Stick Sensitiv Hud (75 ml)
Matas Men Deo Stick Sensitiv Hud är en mild deodorant som utvecklats för känslig hud. Du får en 24 timmars aktiv verkan som stärker och skyddar din hud, så du är helt fri från obehag.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter