Matas Men Shaving Cream Normal Hud (100 ml) (made4men)

Matas Men Shaving Cream Normal Hud (100 ml)

92 kr
Matas Men Shaving Cream Normal Hud är en rakkräm till dig som vill ha en mjuk hud, utan röda prickar och irritation efter rakning.
92 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Fuktgivande rakkräm från Matas Men

Behöver din hud extra fukt och vård under rakningen, så är Shaving Cream Normal Hud från Matas Men ett bra val för dig. Rakkrämen ger dig en behaglig och tät rakning varenda gång, så du efterlämnas med en välvårdad look.

Matas Men Shaving Cream Normal Hud är en fuktgivande rakkräm, som säkerställer att rakbladen glider lätt och tätt över huden.

Rakkrämen ger maximal vård till torr och känslig hud, och den är särskilt lämpad till normala och grova skäggtyper. Rakkrämen lyfter och mjukgör skäggstubben, vilket säkerställer en lätt, tät och behaglig rakning.

Rakkräm till alla hudtyper
Rakkrämen är utvecklad på veganska ingredienser och innehåller ingen av de 26 särskilt allergiframkallande parfymämnena. Därutöver innehåller den antioxidanterna E-vitamin och algextrakt som skyddar din hud.

  • Lakritsextrakt som lindrar irritation, allergi samt verkar inflammationshämmande
  • E-Vitamin som är fuktgivande, samt verkar helande på huden
  • Algextrakt som tillför mineraler, verkar uppstramande och motverkar torrhet

Användning
Tvätta först ditt ansikte och skägg, och ta därefter passande mängd Matas Men Shaving Cream Sensitiv Hud i händerna.

Löddra upp krämen genom att massera skägget med din rakborste i cirkulära rörelser. Raka dig därefter som du brukar och skölj grundligt med ljummet vatten.

Innehåll
100 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter