Matas Men Shaving Foam Sensitiv Hud (200 ml)

Matas Men Shaving Foam Känslig Hud (200 ml)

69 kr
Matas Men Shaving Foam är ett raklödder till dig med känslig hud som vill ha en mjuk och genomförd rakning utan röda prickar och irriterad hud.
69 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Raklödder utvecklat till dig med känslig hud

Föreställ dig att du rakar dig utan att få röda prickar eller irriterad hud. Det låter konstigt, men det är faktiskt möjligt med Matas Men Shaving Foam, även om du har känslig hud.

Raklöddret från Matas är utvecklat för känslig hud, vilket innebär att ingredienserna går in och skyddar din hud samtidigt som du rakar dig. Resultatet blir att du får en superskarp rakning utan prickar och klåda. Det är en så kallad måsteprodukt!

Skillnaden ligger i ingredienserna
Då Matas Men Shaving Foam är skapad med fokus på känslig hud så är ingredienserna givetvis noggrant utvalda.

Det enkla raklöddret innehåller provitamin B5 som vårdar och skyddar huden. Aloe vera är också en viktig komponent då den går in och ger huden en fuktighetsboost. Dessutom finns det ingen tillsatt parfym, vilket gör den mycket mildare än många andra liknande produkter.

Använd raklöddret rätt
1. Skaka behållaren ett par gånger.
2. Fukta huden med ljummet vatten.
3. Ta en passande mängd raklödder i handen.
4. Massera in raklöddret på önskade områden.
5. Raka dig och skölj därefter med kallt vatten - det stänger hudporerna.

Vi rekommenderar att man använder en fuktighetskräm efter avslutad rakning. Matas raklödder ger din hud en fuktighetsboost, men efter en rakning är din hud extra känslig så därför är det en bra idé att ge den lite extra fukt - bara för säkerhets skull.

Innehåll
200 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter