Men-Ü Matt Moisturiser (100 ml)

Men-Ü Matt Moisturiser (100 ml)

207 kr
Till skillnad från kvinnor, har män mycket tjock hud, stora porer och ansiktshår. Detta innebär att de ofta får fet hud. Dessutom kan rakning goera att huden torkar ut, så du behoever en bra fuktkräm.
207 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Upp till 120 användningar i en flaska!

Till skillnad från kvinnor, har män mycket tjockare hud, större porer och ansiktshår. Detta innebär att de ofta får fet hud. Dessutom kan rakning göra att huden torkar ut, vilket betyder att du behöver en bra fuktkräm.

Men-Ü Matt Moisturiser är en praktiskt lösning mot glänsande hud. Den innehåller ingen olja och ingen parfym. De fettabsorberande ingredienserna hjälper dessutom till att förhindra fet hud i T-zonen. Kort sagt, det är en kräm som absorberas snabbt och lämnar huden fin och matt.

Användning:
Till att börja med bör du bara använda ungefär hälften av en pumpdos i pannan för att hitta rätt mängd för din hud. Om du använder den efter ansiktstvätt, se till att ditt ansikte är helt torrt, så att krämen fungerar optimalt.

Du kan använda denna kräm både på morgonen och på kvällen innan du går till sängs. Dessutom kan du applicera den även under dagen för att undvika fet hud.

Innehåll:
100ml (upp till 120 gånger i bruk).
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter