MenRock Beard Wash - Sicilian Lime & Caffeine (100 ml)

MenRock Skäggschampo - Sicilian Lime & Caffeine (100 ml)

167 kr
Barberians Cph Cleansing Beard Shampoo är ett mjukgörande och fylligt schampo, som vårdar ditt skägg naturligt och effektivt.
Bara 1 i lager
167 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Fuktgivande skäggschampo från MenRock

Vill du ha ett friskt och välvårdat skägg, så är Sicilian Lime & Caffeine Beard Soap från MenRock något för dig. Detta skäggschampo rengör effektivt ditt helskägg från orenheter, så du efterlämnas med ett välvårdat resultat.

MenRock Beard Wash - Sicilian Lime & Caffeine är ett skäggschampo, som rengör skägget från orenheter samt produktrester. Schampot är milt och rensar varsamt din hud för att avlägsna fett samt smuts, och efterlämnar ditt skägg uppfräschat och med en god doft av siciliansk lime.

Vårdande ingredienser
MenRock Beard Wash - Sicilian Lime & Caffeine är baserat på en formula med naturliga och ekologiska ingredienser. Skäggrengöringens rensande innehållsämnen härleds från socker och kokosolja, som verkar mjukgörande på skägget. Samtidigt är det utarbetat med aktiva ingredienser som koffein, som omgående fräschar upp ditt skägg.

Användning
Fördela en liten mängd av MenRock Awakening Beard Soap i blött skägg, eventuellt medan du är duschen. Låt tvålen löddra upp och skölj därefter rikligt med vatten.

Innehåll
100 ml
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter