MenRock Blade Shunner - Nourishing Kit

MenRock Blade Shunner - Nourishing Kit

288 kr
Helt unik skäggvård från MenRock, som ger otroligt mycket näring åt skägget så det får de bästa förutsättningarna för att växa sig stort och starkt.

288 kr

Ordinarie pris 384 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Ger du ditt skägg rätt omvårdnad? Det är inte alla som kan odla ett skägg, men om du är en av de lyckliga, så ska du också ta hand om det. MenRock Blade Shunner - Nourishing Kit, är ett helt unikt set som innehåller de mest essentiella produkterna för omvårdnad av skägg.

MenRock Nourishing Beard Shampoo
Är ett rengörande schampo till skägget, som hjälper med att avlägsna diverse orenheter i skägget, samtidigt som det ger massor av näring till det. Det ger skägget en naturlig doft av bergamott och cederträ.

MenRock Nourishing Beard Balm
När du vårdar ditt skägg, är det viktigt att du använder ett bra balsam eftersom det hjälper med att skydda håret från att torka ut eller blir styvt. Använd detta balsam i samspel med schampot för bästa resultat.

Skäggkam
En läcker kam från MenRock med ett mjukt borsthuvud som gör det enkelt att borsta skägget. Fungerar särskilt bra i ett vått skägg och kan användas vid alla tidpunkter.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter