Derby Black Premium DE-Barberblade 5 stk.

Derby Black Premium DE-Barberblade 5 stk.

46 kr
Rakbladen är inte bara vanliga blad. Derby Black Premium är blad av högsta klass. Här får du 5 blad som ger dig den bästa rakningen.
46 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Derby Black Premium DE-Rakblad 5 stk


Vi vet att Derby är en av de mest populära rakbladsmärken som finns på marknaden. Därför vill vi även ge dig möjlighet att få tag i de sublima bladen som heter Black Premium, som är blad av den högsta kvalitet vi kan erbjuda.

Rakblad från Derby är med och sätter hög standard för Double Edge rakblad och används idag av väldigt många män världen över. Skarpheten är unik och det gör naturligtvis bladen mycket vassa på båda sidor. De vassa bladen ger dig möjlighet för en tätare rakning än tidigare.

Double Edge-bladen ger dig möjlighet att använda båda sidor, så du alltid har en skarp sida och får tag i de sista små håren. Även om dessa förstklassiga blad är något dyrare än de flesta andra blad, så kommer du ändå spara mycket pengar, jämfört med de som världen över använder den kända rakhyveln från Gillette.

Det är viktigt att veta att det är svårare för många att använda en DE Razor istället för en rakhyvel, men rakningen blir betydligt tätare än den tidigare blivit. Därför är det även flera från Made4Men som använder sin DE razor flera gånger i veckan, då det ger en bättre rakning.

Derby Black Premium DE-Rakblad passar till:
- Alla Double Edge rakhyvlar (se vårt utbud av DE Razors här >>)

Innehåll:
1 paket som innehåller 5 st. rakblad.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter