Molton Brown Perfectly Pampering Bathing Gift Set (made4men)

Molton Brown Perfectly Pampering Bathing Gift Set

884 kr
Slappna av och skäm bort dig själv med Molton Brown, genom det perfekta setet för duschen eller badet: en trio kroppsrengöring som arbetar för att rengöra, mjukgöra och ge huden en delikat doft från topp till tå. Har en luxuös box, som gör samlingen perfekt för dig själv eller till
Bara 1 i lager
884 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Luxuös presentförpackning med showergels

Om du vill ha ett komplett set som får din kropp att slappna av samtidigt som du skämmer bort dig själv, så är Bold Adventures Bathing Gift Set Molton Brown något för dig. Denna trio av showergels arbetar för att rengöra, mjukgöra och få din kropp att dofta gott.

Perfectly Pampering Bathing Gift Set innehåller 3 delar

Jasmine & Sun Rose Bath & Shower Gel (300 ml)
En luxuös och behaglig bath & shower gel som rengör och sköter om huden utan att avlägsna fukt. Produkten behandlar din hud och dina sinnen med en delikat doft, som inspirerats av ett egyptiskt landskap.

Orange & Bergamot Bath & Shower Gel (300 ml)
En energigivande showergel med apelsinolja från Sevilla, bergamott och pomeransträdets blommor. Vitaminrik apelsinolja med aromatisk bergamott efterlämnar huden lyxigt rengjord samt med ett strålande utseende.

Delicious Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel (300 ml)
En härligt doftande showergel med rabarber, rosor och energigivande grapefrukt. Rabarber och rosextrakt håller din hud sund och välvårdad, medan den efterlämnar en fin och härlig doft.

Innehåll
3 x 300 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter