Mont Blanc Legend Gavesæt (made4men)

Mont Blanc Legend Presentask

450,08 kr
Mont Blanc presentask består av den hypnotiserande Legend EDT och en Shower Gel med samma doft.

450,08 kr

Ordinarie pris 706 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Presentask med parfym och shower gel

Önskar du ett komplett, maskulint doftset, som innehåller både parfym och shower gel, är Legend Presentask från Mont Blanc rätt val. Den effektiva duschgelen håller din hud och ditt hår i rent och friskt skick hela dagen lång, medan parfymen ger en maskulin utstrålning.

Legend Eau De Toilette + Showergel från Mont Blanc är en presentask till män, bestående av en eau de toilette och Shower Gel av doftserien Legend.

Setet består av följande:

Mont Blanc Legend Shower Gel (100 ml)
Denna shower Gel från Mont Blanc är en uppfriskande duschgel, som rengör både hud och hår från smuts och orenheter. Du efterlämnas med en perfekt blandning mellan den fruktiga, friska och kryddiga doften.

Mont Blanc Legend EDT (50 ml)
Legend Eau de Toilette från Montblanc är en maskulin parfym, som avspeglar det eleganta och exklusiva med märket Montblanc. Legend utstrålar en stilren elegans - en oförglömlig doft, som framstår som självsäker och stark.

Användning
Applicera passande mängd Mont Blanc Legend Shower Gel på fuktig hud i duschen, och massera in väl i huden. Efter dusch eller bad applicerar du din Mont Blanc parfym på huden med lätta sprayningar.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter