Mr. Natty Ace Fighter Pilot Grooming Care Gaveæske (made4men)

Mr. Natty Ace Fighter Pilot Grooming Care Presentask

564 kr
Mr. Nattys Ace Figther Pilot Grooming Kit är skräddarsytt för den moderna och självmedvetna mannen, som önskar en välvårdad hud och en slät rakning varje gång.
Bara 2 i lager

564 kr

Ordinarie pris 752 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Presentask till män

Önskar du ett set som ger din hud och ditt skägg allt det behöver, så är Mr. Natty Ace Figther Pilot Grooming Kit utan tvekan något för dig! Detta härliga och maskulina presentset från Mr. Natty innehåller allt du behöver för att uppnå ett välvårdat skägg och en härlig hud.

Mr. Natty Ace Figther Pilot Grooming Kit är ett set med skägg-och hudvård till den moderna och självmedvetna mannen, som önskar hålla både hud och ansiktsbehåring omvårdat och presentabelt! Ett set som fuktar både läppar och ansikte, och ger optimala förhållanden för en slät rakning och en välvårdad hud.

Setet innehåller följande:

Mr. Natty Shipwreck Soap (100 g)
Mr. Natty Shipwreck Soap är en traditionell och handgjord tvål, som ger ditt ansikte allt det begär, och då är den till och med kallpressad! Tvålen är gjord på äkta gentlemannamanér med ingredienser som Vetiver, patchouli och kakao. Tvålen rengör ansiktet, tar bort smuts och talg, och efterlämnar ditt ansikte med en supergod och maskulin doft.

Mr. Natty Silver Label Shave Soap - Raktvål (80 ml)
Oavsett om du är ung eller gammal, kunglig eller okänd, så bör du ta rakningen på allvar. Nu är tiden kommen för att köra om alla andra vad gäller rakning. Med Mr. Natty Silver Label Shave Soap tar du ett steg i rätt riktning på vinnarspåret.

För optimalt resultat är en rakborste pricken över det välkända i:et. Om du väljer att använda en rakborste, så se till att doppa borsten i tvålen och fördela sedan tills du liknar tomten. Därefter låter du din rakhyvel eller rakkniv göra resten av jobbet. Dra bladet omsorgsfullt över huden och upptäck den stora skillnaden!

Mr. Natty Shave Oil (100 g)
Mr. Natty Shave Oil kan användas som traditionell rakolja, men även som ett raklödder, som säkerställer en slät och tät rakning. Fukta bara ansiktet med en gnutta varmt vatten och massera in ett par droppar på huden. Raka med skarpa blad och rengör därefter med varmt vatten.

Mr. Natty Pleasant Pucker Lip Salve - Läppbalsam 10 ml)
Män och läppbalsam låter helt enkelt inte lika bra som kvinnor och läppbalsam, men detta ändrar Mr. Natty på! Med det här läppbalsamet från Mr.Natty hålls dina läppar alltid kyssvänliga och blir aldrig torra. Det är baserat på ingredienser som rosmarin, och kommer se till att hålla dina läppar hydratiserade och fria från sprickor hela dagen lång.

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter