Mr Natty Best Shave Kit Ever (made4men)

Mr. Natty Best Shave Kit Ever

444 kr
Detta set är framtaget till män som gärna vill ha en slät, tät och behaglig rakning.
Bara 2 i lager
444 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Mini-startkit rakset

Om du önskar en slät, tät och behaglig rakning så är Mr. Natty Best Shave Kit Ever helt säkert något för dig. Detta lilla och smarta set innehåller en preshave-olja, rakkräm och alum block som skyddar din hud efter rakning.

Det bästa raksetet, som är den perfekta presenten till alla som rakar sig. Setet ligger i en fin plåtask, i militärstil. Den innehåller rakkräm, rakolja och alum block, som alla bär Mr. Natty signatur.

Setet innehåller följande:

Mr. Natty Rakkräm (100 ml)
En rakkräm som skapar ett slätt, tjockt lödder så ditt föredragna rakredskap glider lätt på huden. Den lägger en skyddande hinna på huden, som säkerställer att din rakhyvel glider riktigt bra, och ger dig en ytterst tät och behaglig rakning.

Mr. Natty Preshave Olja (30 ml)
En rakolja som effektivt mjukgör skägget så bladen glider säkert över huden. Oljan verkar lindrande mot hudirritationer samt rodnad och har en skyddande effekt på huden.

Mr. Natty Alum Block
Alum block sluter hudens porer, svalkar och friskar upp huden, så den efterlämnas mjuk och slät. Alum block verkar adstringerande och antiseptisk samt ser till att huden dras samman.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter