Mr Natty Emergency Flair Groomingsæt (made4men)

Mr. Natty Emergency Flair Groomingset

309,75 kr
Det senaste tillskottet från Mr. Natty. Med detta presentset har du allt du behöver för att underhålla ett fantastiskt skägg.
Bara 1 i lager

309,75 kr

Ordinarie pris 413 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Set till skäggvård

Är ditt skägg inte vad det en gång var? Oroa dig inte. Med detta set från Mr. Natty kommer du uppleva ett fullkomligt återupplivat skägg. Det härliga setet är en riktig räddare i nöden för ditt ansiktshår. Setet innehåller en Shower Wash, som lätt kan användas till både kropp, ansikte och hår medan skäggoljan och vaxet säkerställer ett strålande skägg på nolltid.

Mr. Natty Emergency Flair Grooming Kit är ett set med hudvård till den självmedvetna gentlemannen, som vill hålla hud och skägg revitaliserat, presentabelt och försett med näring. Ett set som hjälper med att rengöra, fukta och säkra skäggets perfekta utseende, hela dagen lång!

Setet innehåller följande:

Mr. Natty Shipwreck Shower Wash (250 ml)
En särskilt mångsidig Shower Wash, som gör sig väl på både kropp och hår. Efterlämnar en uppfriskande känsla med en träaktig doft, och kaffe som ger en extra boost.

Mr. Natty Famous Beard Elixir (8 ml)
En skäggolja som skapats till mer än att enbart vårda ditt skägg. Skägget har nämligen en tendens att suga åt sig den fukt som huden behöver. Det problemet har Mr. Natty löst med denna skäggolja, då oljan omgående går in och fuktar både hud och skägg, så du alltid känner dig fräsch.

Mr. Natty Moustache Twizzle Wax (10 ml)
En liten om än supereffektiv burk fylld med det som är pricken över i:et för samtliga välvårdade skägg. Vaxet klarar alla klimat och säkerställer en perfekt stadga. Dra fingrarna i burken och låt fingrarna rulla igenom ditt skägg samtidigt som du formar det till perfektion.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter