Mr Natty Scrubs Up Proper Pack Gaveæske (made4men)

Mr. Natty Scrubs Up Proper Pack Presentset

275 kr
En bra rakning kräver rätt förarbete. Uppnå en frisk, ren och behaglig hud med detta set från Mr. Natty, som kombinerar två essentiella hudvårdsprodukter.
Bara 1 i lager
275 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Ansiktsset till män

Om du vill ge dig själv de bästa förutsättningarna för en slät rakning, eller bara en mjuk och ren hud, så är detta presentset från Mr. Natty den optimala lösningen. Det är ett enkelt om än effektivt set, som består av en handgjord tvål samt en rakolja, som ger den perfekta rakupplevelsen.

Mr. Natty Scrubs Up Proper Pack kombinerar två essentiella hudvårdsprodukter, som ger en ren, frisk och behaglig känsla. Den kallpressade och handgjorda tvålen avlägsnar smuts och orenheter efter en lång dag, medan rakoljan gör ditt skägg redo för en perfekt rakning.

Setet innehåller följande:

Mr. Natty Shipwreck Soap (100 g)
Livet kan vara besvärligt, men så bör aldrig rakningen vara, och det är just detta som Mr. Natty möjliggör med tvålen. Tvålen avlägsnar allt smuts som ansamlats under dagen, och gör huden redo för en slät och härlig rakning.

Tvålen är mild mot huden och är full av näringsgivande ingredienser, som skonsamt och aktivt gör upp med orenheter, utan att torka ut huden. Den har en återhållsam maskulin doft från en blandning av vetiver, patchouli och kakao.

Mr. Natty Shave Oil (8 ml)
8 milliliter verkar inte så mycket, men dessa gyllene droppar av ren nektar är helt essentiella för en fantastisk rakning. Med denna rakolja från Mr. Natty får du en särskilt lätt formula, som gör att rakbladet kan glida lätt och obesvärat över huden, med minimal friktion, vilket ger en tät och behaglig rakning.

Den doftande oljan är full av näringsgivande ingredienser som lugnar, skyddar och fuktar huden samt gör den redo för en slät rakning. Med denna skäggolja behöver du aldrig mer uppleva skärsår, irritationer eller prickar, och du kommer uppleva en uppfriskande känsla hela dagen lång.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter