Mr Natty Travel Beard Wash Kit (made4men)

Mr. Natty Travel Beard Wash Kit

598,50 kr
Travel Beard Wash Kit från Mr. Natty är det enda set du behöver för att hålla jämna steg med ditt skägg. Allt i en praktisk resestorlek.
Bara 1 i lager

598,50 kr

Ordinarie pris 798 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Presentask till män

Mr. Natty har skapat det optimala resesetet till den skäggiga gentlemannen. Setet innehåller 5 fantastiska produkter som rengör kropp, hud och inte minst skägg på djupet. Setet ger dig möjlighet att uppnå ett välvårdat och strålande skägg, även när du är på språng!

Den enormt framgångsrika Shipwreck Shower Wash startar dagen friskt och rent, medan Save Ya Own Skin hudkräm och Bring Me Sunshine skäggoljan efterlämnar din hud och ditt skägg fint och väldoftande. Avsluta med Mr. Natty's skäggvax och skäggborste för ett välvårdat skägg i perfekt styling.

Setet innehåller följande:

Mr. Natty Shipwreck Shower Wash (100 ml)
En mångsidig shower wash som gör sig väl på både kropp och hår. Efterlämnar dig med en uppfriskande känsla och träaktig doft, med tillsatt koffein för en extra boost.

Mr. Natty Bring Me Sunshine Elixir (8 ml)
En läcker och vårdande skäggolja med doft av citrus och svartpeppar. Oljan är pricken över i:et i alla gentlemäns skäggvårdsrutin.

Mr. Natty Save Ya Own Skin Moisturiser (30 g)
Med denna produkt ser Mr. Natty till att rädda din hud och säkerställa att huden under ditt skägg alltid hålls sund och aldrig blir torr. Krämen lämpar sig för alla hudtyper, även de mest känsliga!

Mr. Natty Moustache Twizzle Wax (10 g)
Vaxet klarar alla slags klimat och ger en perfekt stadga - hela dagen. Dra fingrarna i burken, fördela vaxet och låt händerna rulla genom ditt skägg, medan du formar det till perfektion.

Mr. Natty Skäggborste
En läcker skäggborste skapad av kvalitetsmaterial såsom Orne borsthår och ek. Borsten fulländar din look och ger ett omvårdat och välvårdat skägg.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter