Mr Natty Vandtæt Trail Box (made4men)

Mr. Natty Vattentät Trail Box

583 kr
Mr. Natty har skapat denna vattentäta Trail Box presentask med tanke på att du ska kunna ha den med dig överallt, oavsett om du befinner dig i regn, snö, slask eller frost!
Bara 2 i lager
583 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Ansiktsset för män

Mr. Natty har sett till att du alltid kan hålla dig ytterst presentabel, oavsett vind- och väderförhållanden. Med Trail Box presentask får du tre helt fantastiska produkter, som den självmedvetna gentlemannen inte vill vara utan.

Som om det inte vore nog, kan du även utan problem ha din telefon eller ditt pass liggandes där i, så de inte får vattenskador när du är på vift.

Presentsetet, där själva förpackningen är halva presenten, är setet till den hektiska, självmedvetna gentlemannen. Ett set som säkerställer ren hud, välvårdat skägg och silkeslena läppar under alla omständigheter!

Setet innehåller följande:

Mr. Natty Pioneer's Soap (120 g)
En härlig handgjord och kallpressad ansiktstvål, som rengör ansiktet och kroppen optimalt, skapad av pionjärer för pionjärer!

Mr. Natty Famous Beard Elixir (8 ml)
Denna skäggolja är den sista sorten du någonsin bör investera i. Visst låter 8 ml. inte så mycket, men dessa gyllene droppar är som gudadryck för skägg och hud. Tillför bara ett par droppar och upplev ett återfuktat och revitaliserat utseende.

Mr. Natty Pleasant Pucker Lip Salve
Män och läppbalsam är två ord som inte klickar på samma sätt som kvinnor och läppbalsam, men det har Mr. Natty sett till att ändra på en gång för alla! Detta lena balsam håller dina läppar fuktade, välvårdade och fria från sprickor.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter