Mr Natty Wet & Dry Sæt (made4men)
336 kr
Mr. Natty Wet vs. Dry Package är det optimala presentsetet till den aktiva gentlemannen, som önskar ta hand om hår och hud även när han är på språng. Presentsetet kommer nämligen i en smart förpackning, som gör det enkelt att ha med i sportväskan eller weekendväskan.
Bara 2 i lager
336 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Vilken gentleman skulle inte vilja hålla hår och hud i schack med en och samma produkt? Det ser Mr. Natty till att du kan med hjälp av detta smarta presentset. Setet innehåller en Shower Wash, som gör sig väl både på hår och kropp samt efterlämnar en uppfriskande effekt.

Dessutom får du en praktisk snabbtorkande handduk i mikrofiber, i en förpackning som är lätt att ta med sig. På så sätt får du en fantastisk start på dagen, oavsett om du är på språng eller ej.

Setet innehåller följande:

Mr. Natty Shipwreck Shower Wash
Med den ständigt framgångsrika Shipwreck Shower Wash får du 250 ml härlig träaktig doft, som med fördel kan användas till både kropp och hår. Ger en uppfriskande effekt på huden och inte minst en fantastisk start på dagen!

Mr. Natty Mikrofiber Handduk
Praktisk, snabbtorkande handduk i mikrofiber i en behändig storlek på 50 x 100, så du enkelt kan ta den med dig överallt, och till alla tillfällen. Setet är skräddarsytt för den aktiva gentlemannen i alla åldrar. En utmärkt present till maken, pojkvännen, pappan eller någon annan du håller av.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter