Mühle Barbersæt Liscio (Fusion Skraber, Black Fibre Barberkost og Krom Holder)

Mühle Rakset Liscio (Fusionrakhyvel, Black Fibre Rakborste och Kromställning)

1 309 kr
Den perfekta gåvan till män som redan har allt och som inte vill dra ned på utrustningen. Rakhyveln passar till Gillette Fusion rakblad.
Bara 1 i lager
1 309 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning:
Hela setet är gjort i en modern design med flera olika detaljer som utgör ett helt unikt set, som är stilrent och garanterat kommer se läckert ut i badrummet.

Mühle R-146-F Fusion Rakhyvel
Rakhyveln från Mühle är gjord i ett material som kallas konstharts, som ger en superhäftig svart färg och som efter en del polering har fått den glänsande effekten som får rakhyveln att se väldigt exklusiv ut. Rakhyveln passar till Fusion rakblad från Gillette.

Den balanserar upp med en ände i krom, som får rakhyveln att ligga superbra i handen och bidrar samtidigt till att hålla stilen ren genom hela vägen.

Mühle 21-M-146 Rakborste
Borsten i detta set har Black Fibre hår, som är syntetiskt hår och som är otroligt mjukt samt skapar ett speciellt skum då man löddrar upp raktvålen. Den blir krämigare och lättare när du använder denna borste, i jämförelse med några av de grövre varianterna.

Handtaget är precis som rakhyveln gjord i konstharts, så hela setet ger samma look och ser extra bra ut i badrummet. Borsten är också avbalanserad av en kromände, som ger en exklusiv look samt den perfekta balansen när den ligger i handen.

Mühle RHM-14 Ställning
Ställningen är gjord i krom, vilket gör den så stilren som möjligt samt att den passar in i resten av setet.

Innehåll:
1 st. Mühle R-146-F Fusionrakhyvel
1 st. Mühle 21-M-146 Rakborste
1 st. Mühle RHM-14 Ställning
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter