Mühle x Mark Braun Hexagon Barbersæt med DE-skraber, Barberkost og holder, Aluminium Forest

Mühle x Mark Braun Hexagon Rakset med DE-rakhyvel, Rakborste och Ställ, Aluminium Forest

1 613 kr
Komplett rakset från Mühle till män som går in för den klassiska rakningen.
Bara 1 i lager
1 613 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Vill du göra något extra för dig själv? Då ska du lägga vantarna på detta kompletta rakset från Mühle som innehåller allt du behöver om du vill prova den klassiska våtrakningens krafter.

Mühle har ingått ett samarbete med den tyska designern Mark Braun vilket resulterade i Hexagon-serien, som är en helt unik serie från dem.

DE-rakhyveln är gjord i aluminium, så den är lätt och smidig att arbeta med. Handtaget är i den sexkantiga Hexagon-designen, som även gör att man får ett bra grepp om rakhyveln för att få en slät och tät rakning. DE-rakhyveln använder helt vanligt DE-rakblad.

Själva borsten är av Silvertip Fiber som är konstgjort, men låt dig inte luras av att den är syntetisk då den ändå är av högsta kvalitet. Den är speciellt designad för att hjälpa dig att uppnå ett jämnt och krämigt rakskum.

Detta ställ är gjort i en kromdesign som passar riktigt bra både till DE-rakhyveln och rakborsten. Den är speciellt designad till Hexagon-serien så att du ska kunna torka din rakborste efter användning.

Värt att veta:
- Raksetet är designat av Mark Braun
- DE-rakhyveln är gjord i aluminium
- Rakborsten är av Silvertip Fiber
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter