Mühle Barbersæt Liscio (DE-Skraber, Black Fibre Barberkost og Krom Holder)

Mühle Rakset Liscio (DE-Rakhyvel, Black Fibre Rakborste och Kromhållare)

1 169 kr
Ett fint rakset för den enkla mannen, som engagerar sig i sin våtrakning.
Bara 2 i lager
1 169 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning:
De genomgående detaljerna i detta set är den svarta färgen, som kommer från kåda av hög kvalitet, som sedan förarbetats och behandlats under lång tid för att få sin fantastiska glans. Utöver det får setet en unik detalj i form av kromkanten, som går igenom alla produkterna, vilket bidrar till att ge dem alla en exklusiv look.

Mühle 21-M-146 Rakborste
En superfin rakborste från Mühle med ett handtag i bärnsten av hög kvalitet, som ger rakborsten en exklusiv look. Borsthuvudet är i Black Fibre, som är ett syntetiskt fiber, men som är extra mjuk i jämförelse med andra syntetiska fiber.

Tillsammans skapar det en helt unik rakborste som har en perfekt balans på grund av den kromade änden, som får vikten till att vara perfekt och det bidrar till att den ligger bra i handen.

Mühle R-146-SR Safety Razor
Handtaget är i samma läckra design som rakborsten. Huvudet är kromat, och har den klassiska designen som gjort att en DE-Safety Razor i många år betraktats som ett stilfullt sätt att raka sig på.

Rakblad medföljer ej.

Mühle RHM-14 Hållare
En exklusiv hållare som är designad perfekt till rakborsten och rakhyveln. Ett helt fantastiskt set, som garanterat kommer se snyggt ut i badrummet.


Innehåll:
1 stk. Mühle 21-M-146 Rakborste
1 stk. Mühle R-146-SR Safety Razor
1 stk. Mühle RHM-14 Hållare
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter