Nivea Original Creme (75 ml)

Nivea Original Creme (75 ml)

36 kr
Nivea Creme är en klassisk och prisvinnande kräm, som förser huden med allt den behöver för att hållas sund och välvårdad.
36 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Välvårdad hud året runt med Nivea Original Creme

Är din hud i behov av extra vård och omsorg, så är denna prisvinnande fuktighetskräm från Nivea något just för dig. Den välkända fuktighetskrämen går in och vårdar din hud, så att den efterlämnas vacker och silkesmjuk året runt.

Nivea Original Creme ger silkeslen hud
Nivea Original Creme är en kräm som ser till att ge huden den nödvändiga vården den behöver för att hålla sig sund och välvårdad. Krämen arbetar sig genom huden och har en intensiv fuktgivande verkan som efterlämnar huden silkesmjuk och välvårdad.

Original Creme är baserad på en unik formula, som ser till att förse huden med vård. Den innehåller bland annat den fuktgivande ingrediensen, eucerit, som är en unik fuktgivande ingrediens.

Därutöver innehåller den även glycerin som är ett fuktbevarande ämne. Den verkar genom att bevara fuktigheten i huden, så den inte blir uttorkad under dagens gång.

Användning
Applicera passande mängd Nivea Creme på ren hud. Massera in krämen väl i huden med cirkulära rörelser. Krämen kan användas som en del av den dagliga hudvårdsrutinen för sund och välvårdad hud.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter