Njord Beard Care Kit
360 kr
Det har blivit populärt att få ett fullskägg och detta kit hjälper dig att komma igång.

Availability: I lager

360 kr

Pris som konfigurerad: 360 kr

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
360 kr
Njord Beard Roller (0.5 mm)
360 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 360 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Skäggtillväxtpaket

Om du vill odla skägget den längd du vill ha, är Njord Beard Care Kit det rätta valet. I denna uppsättning får du en Njord Beard Roller samt en Njord Beard Brush. vilket ökar blodcirkulationen i huden och ger nya och friska hårstrån.

Njord Beard Care Kit är den perfekta uppsättningen för ditt skägg och är perfekt för alla människor som går in på sitt första äventyr att odla ett skägg. Båda produkterna stimulerar hårsäckarna och utlöser blodcirkulationen

Satsen innehåller följande:

Njord Beard Roller
Njord Beard Roller är en rulle med 540 rostfria nålar speciellt tillverkade för skägget. Beard Roller skapar "mikroskador" på huden och aktiverar de sovande hårsäckarna. Denna procedur gör att din hud effektivare kan öka ditt skägg till dess fulla potential.

Njord Beard Brush
Nords Beard Brush är tillverkat av vildsvinhår och är av högsta kvalitet. Skäggborsten motverkar ett oljigt utseende eftersom det effektivt suger upp de naturliga oljorna och fördelar dem över hela skägget och håller ditt skägg rent och friskt. Vid användning ökar blodcirkulationen i huden, tar bort gammalt och trasigt skägg och ger näring åt resten av skägget.

Totalt värde: 400 kr.
DITT PRIS: 360 SEK
DU SPARAR: 40,00!
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter