Njord Beard Starter Kit
450 kr
Njord Beard Starter Kit innehåller allt du behöver för att säkerställa ett välvårdat skägg.

Availability: I lager

450 kr

Pris som konfigurerad: 450 kr

Njord Beard Wash (75 g)
450 kr
Njord Beard Oil (100 ml)
450 kr
Njord Beard Comb (Päronträ)
450 kr
Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
450 kr
Njord Beard Scissor (Rostfritt Stål)
450 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 450 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Allt du behöver till skägget

Danska Njord har sammansatt detta läckra set, fyllt med kvalitetsprodukter, så du lätt kan uppnå och upprätthålla ett riktigt fint skägg.

Om du aldrig har använt olja och kam/borste till ditt skägg så kommer du uppleva en jättestor skillnad från dag 1, och du kommer gräma dig över att du inte gjort det tidigare!

Setet vänder sig i första hand till män med ett tjockt eller större skägg, men är även perfekt till män som håller på att odla ett större skägg och saknar produkter till att kontrollera det längs vägen. Därutöver är detta set en riktigt bra möjlighet för att testa om man gillar borste eller kam mest.

Njord Beard Starter Kit består av 5 delar:

Njord Beard Wash (75 g) - Värde 130 kr.
Njord Beard Wash är en mild skäggtvätt, som håller ditt skägg rent och sunt. Den innehåller en massa läckra ingredienser, och har samma svaga men maskulina doft som skäggoljan.

Njord Beard Oil (100 ml) – Värde 170 kr.
Njord Beard Oil är en läcker och lätt skäggolja, som med sina gynnsamma oljor tillför skägget och huden med den fukt man behöver som man i det skandinaviska vädret. Doften är härlig och maskulin, utan att bli för dominerande eller tung.

Njord Beard Comb (Pear Tree) – Värde 150 kr.
En läcker och enkel skäggkam gjord i polerat päronträ. Storleken gör att du lätt kan hantera ditt skägg – och så är den lätt att ha med på språng.

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood) – Värde 160 kr.
Njords skäggborste är gjord av bokträ och vildsvinshår, som är något av det bästa att underhålla ditt skägg med. Borsten har en längd och styvhet, som gör det lätt att komma ända in på djupet av ditt skägg så du tar bort smuts från huden.

Det hjälper dig att få ett riktigt fint skägg, men även din hud under skägget, kommer bli riktigt glad för den massage som skäggborsten ger den.

Njord Skäggsax (Rostfritt Stål) - Värde 225 kr.
Njord Skäggsax är en riktigt fin sax, som klarar att klippa när du behöver få skägget fixat. Saxen är gjord av J2 rostfritt stål, som är polerad så både kvalitet och utseende är helt i topp.

Totalt värde: 835,00kr.
DITT PRIS: 450,00 kr.
DU SPARAR: 385 kr!
Expertens paket:
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter