Njord Beard Tool
120 kr
Njord Beard Tool hjälper dig att behålla en skarp och stilig look.
120 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Njord Beard Tool gör det enkelt att hålla de skarpa linjerna

Har du svårt att få helt skarpa linjer eller att hålla symmetrin när du trimmar ditt skägg? Då ska du använda Njord Beard Tool!

Denna passar till alla skäggtyper, klippare och hyvlar, och kammen kan ge alla män en tidlös skäggstil som hjälper honom att förbli modern och att alltid se skarp och frisk ut.

Perfekt finish på ditt skägg
Redskapet hjälper dig att få en perfekt finish på ditt skägg, så det ser trimmat och stylat ut. Du kan använda Njord Beard Tool till nästan alla typer av skäggstilar. Bara placera det där du vill trimma ditt skägg med hyvel eller trimmer, och använd det som en mall.

Genomskinligt Beard Tool
Njord Beard Tool är genomskinligt så att du enklare kan se var du placerar det i förhållande till din naturliga skäggräns. Utöver det har redskapet en liten kam som du antingen kan använda till att frisera ditt skägg med eller använda tillsammans med en sax när topparna ska klippas.

På kanterna sitter det en massa streck, precis som på en linjal så att du kan säkerställa en symmetrisk look. På ytan är några siffror markerade som refererar till de olika skäggstilarna, så att du enkelt kan se vilken kant du ska använda var, i förhållande till guiden.

Njord Beard Tool kommer i en enkel förpackning och tillsammans med en guide som enkelt visar dig hur du använder det.

Här kan du använda Njord Beard Tool
  • Kinden - kurvig look
  • Kinden - jämn look
  • Goatee / Getskägg
  • Mustasch
  • Polisonger
  • Halslinjen
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter