Njord Beard Wash & Njord Beard Oil

Njord Beard Wash & Njord Beard Oil

202,50 kr
Det perfekta bas-setet till ditt skägg.

Availability: I lager

202,50 kr

Pris som konfigurerad: 202,50 kr

Njord Beard Wash (75 g)
202,50 kr
Njord Beard Oil (100 ml)
202,50 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 202,50 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Ett läckert och vårdande set till ditt skägg

Vill du gärna säkerställa att ditt skägg alltid framstår som rent och att du har en välvårdad look, så är Njord Beard Wash & Njord Beard Oil en perfekt matchning. Här får du ett effektivt set till ditt fullskägg, så att ditt skägg framstår framstår som hälsosamt och friskt.

Välvårdat fullskägg
Den milda skäggtvätten från Njord tar hand om ditt skägg samtidigt som den rengör det. Du kommer uppleva att det känns rent och mjukt - och sen gör det ju inget att doften är den samma svaga om än maskulina som Njord Beard Oil.

Beard Oil från Njord är en klassisk skäggolja som har en intensiv vårdande effekt på både hud och skägghår. Skäggoljan från Njord verkar dessutom lindrande och uppfriskande, och den efterlämnar en välvårdad look.

Setet består av 2 delar:
Njord Beard Wash (75 g) - Värde 130,00 kr.
Njord Beard Wash är en mild skäggtvätt som håller ditt skägg rent och hälsosamt. Den innehåller en mängd goda ingredienser, och dessutom har den samma svaga men maskulina doft som skäggoljan.

Njord Beard Oil (100 ml) - Värde 170 kr.
Njord Beard Oil är en läcker och lätt skäggolja som med sina gynnsamma ingredienser tillför skägget och huden den fukt man som man har behov av i det skandinaviska klimatet. Och dessutom är det ett plus att doften är läckert maskulin utan att på något sätt bli för dominerande eller tungt.

Totalt värde: 300 kr.
DITT PRIS: 270.
DU SPARAR: 30,00 kr!
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter