Njord Beard Wash, Oil & Brush

Njord Beard Wash, Oil & Brush

240 kr
Det perfekta bas-setet till ditt skägg.

Availability: I lager

240 kr

Pris som konfigurerad: 240 kr

Njord Beard Wash (75 g)
240 kr
Njord Beard Oil (100 ml)
240 kr
Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood)
240 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 240 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Det ultimata grooming-setet

Vill du tämja ditt fullskägg och garantera dig själv en välstylad look, så är detta set från Njord något för dig. Setet ser till att ditt skägg är rent och snyggt under hela dagen.

Njord Beard Wash gör ditt skägg rent och snyggt samtidigt som det vårdas. Skäggborsten ger dig den önskade formen som skägget ska ha, samtidigt som den avlägsnar orenheter och döda hudceller.

Beard Oil från Njord är en klassisk skäggolja som har en intensivt vårdande verkan på både hud och skägg. Skäggoljan från Njord verkar dessutom lindrande och uppfriskande samt efterlämnar en välvårdad look.

Setet består av 3 delar
Njord Beard Wash (75 g) - Värde 130,00 kr.
Njord Beard Wash är en mild skäggtvätt som håller ditt skägg rent och hälsosamt. Den innehåller en massa läckra ingredienser, och dessutom har den samma svaga men maskulina doft som skäggoljan.

Njord Beard Oil (100 ml) - Värde 170 kr.
Njord Beard Oil är en läcker och lätt skäggolja som med sina gynnsamma ingredienser tillför skägget och huden den fukt som man har behov av i det skandinaviska klimatet. Sen är det dessutom ett plus att doften är läckert maskulin utan att på något sätt vara dominerande eller tung.

Njord Beard Brush (Boar Bristle / Beech Wood) - Värde 160 kr.
Njords skäggborste är gjord av bokträ och vildsvinshår, som är något av det bästa för att underhålla ditt skägg med. Borsten har en längd och en styvhet som gör det enkelt att komma ner i djupet på ditt skägg så att hudrester avlägsnas.

Detta set hjälper dig att få ett riktigt fint skägg, men ser även till att din hud förblir välvårdad. Naturmaterialen bidrar, tillsammans med den enkla designen, att göra denna skäggborste till en riktigt solid borste som du och ditt skägg kommer bli väldigt glada för.

Totalt värde: 460 kr.
DITT PRIS: 320,00 kr.
DU SPARAR: 140,00 kr!
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter