Njord Beard Wash, Oil & Comb

Njord Beard Wash, Oil & Comb

340 kr
Det perfekta mini-kitet om du har ett stort eller tjockt skägg och föredrar kam framför borste.

Availability: I lager

340 kr

Pris som konfigurerad: 340 kr

Njord Beard Wash (75 g)
340 kr
Njord Beard Oil (100 ml)
340 kr
Njord Beard Comb (Päronträ)
340 kr

* Obligatoriska fält

Pris som konfigurerad: 340 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Välvårdat skägg med Njord

Vem vill inte att skägget alltid ska se välvårdat och snyggt ut? Med detta lilla set från Njord har det blivit ännu lättare att uppnå det resultat man önskar och att hålla fast vid det!

Personerna bakom Njord vet nämligen hur ett skägg ska behandlas, och därför är båda produkterna i detta set noggrant utvalda med tanke på den vård ett stort och/eller tjockt hår har användning av.

Skägg är nämligen aldrig likadana - detsamma gäller för människor. Detta set vänder sig därför till män med ett tjockt eller stort skägg som föredrar att vårda skägget med kam framför en borste.

Mild och läcker skäggtvätt
Börja med att tvätta skägget med den läckra och milda skäggtvätten. Använd därefter kammen tillsammans med oljan och upplev hur skägget blir snyggt och rent.

Då kammen är gjord av naturträ, så kommer den suga i sig en del av oljan, och därmed avge en del till skägget nästa gång den används. Detta är otroligt smart, för då blir skägget extra vårdat varje gång du använder den, samtidigt som du behöver använda mindre olja.

Setet består av 3 delar:

Njord Beard Wash (75 g) - Värde 130,00 kr.
Njord Beard Wash är en mild skäggtvätt som håller ditt skägg rent och hälsosamt. Den innehåller en mängd goda ingredienser, och dessutom har den samma svaga men maskulina doft som skäggoljan.

Njord Beard Oil (100 ml) - Värde 170 kr.
Njord Beard Oil är en läcker och lätt skäggolja som med sina gynnsamma ingredienser tillför skägget och huden den fukt man som man har behov av i det skandinaviska klimatet. Dessutom är det ett plus att doften är läckert maskulin utan att på något sätt bli för dominerande eller tung.

Njord Beard Comb (Pear Tree) - Värde 150 kr.
Du får ett verktyg till ditt skägg som ser till att du kan få ett välfriserat skägg. En läcker och enkel skäggkam gjord i polerat päronträd. Storleken gör att du enkelt kan hantera ditt skägg, och dessutom är den smidig att ha med sig när man är på språng.

Totalt värde: 450,00 kr.
DITT PRIS: 340 kr.
DU SPARAR: 110,00 kr!
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter