Njord DE Razor Set

Njord DE Safety Razor Set

875 kr
Njord har tagit fram ett nytt smart set som är helt optimalt för dig som har lust att prova krafterna med DE safety razor rakning.

875 kr

Ordinarie pris 1 326 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Njord har tagit fram ett nytt smart set som är helt optimalt för dig som har lust att prova krafterna med DE safety razor rakning.

Setet består av 6 essentiella delar, som ger dig grunden till en superrakning - Alt pakket i en hendig svart toalettveske.

Indholder
Njord Shaving Brush (Best Badger) - Värde 300 kr.
Njord Shaving Brush (Best Badger) är en borste som kommer att gynna såväl nybörjaren som den mer erfarna. Borsten har en knut på 26 mm av grävlingshår och har ett härligt, klassiskt svart handtag gjort i silver och med en svart beläggning.

Njord R89 DE Safety Razor - Värde 300 kr.
En riktigt läcker DE safety razor från Njord. Som en del i ett set, är denna razor något av det bästa du får för pengarna! Den har även testats och rekommenderats av våra experter hos Made4men – det är en garanti för kvalitet.

Feather Double Edge Blades Black (5 st) - Värde 61 kr.
Ett riktigt DE Safety Razor set ska självklart även ha några bra rakblad – och det får du med Feather Double Edge Blades Black Rakblad!

Njord Shaving Soap (100 g) - Värde 90 kr.
Njord Shaving Soap (100 g) är en kvalitet raktvål med en maskulin doft av sandelträ. Tvålen är lätt att använda, och skummet ger en fin rakning medan huden känns fuktig och klar efteråt.

Raktvål passar perfekt in i Njord Rakskål (Rostfritt Stål) så att du kan förvara den på ett trevligt sätt mellan rakning är.

Njord Shaving Bowl (Rostfritt Stål) - Värde 150 kr.
Njords rakskål är en helt klassisk rakskål i rostfritt stål med Njords logga ingraverad på sidan. Det är ett stilfullt och fett sätt att fullända ditt rakningsset på badrummet. Med en rakskål kommer ditt set bara att se fetare ut.

Njord Safety Razor And Brush Stand - Värde 275 kr.
Njord Holder for DE Safety Razor och rakborste är en elegant lösning som garanterar din DE Razor och rakborste optimal lagring. Att sakerna ser bra ut när man hänger ihop på den här hållaren är bara ett plus.

Hållaren är tillverkad av rostfritt stål och belagt med en matt svart färg.

Njord Necessär - Värde 150 kr.
Med den praktiska toalettpåsen har du gott om utrymme för alla dina favoritprodukter och en solid, snygg toalettväska som håller i många år.

Totalt värde: 1.326 kr.
DITT PRIS: 875 kr.
DU SPARAR: 451 kr!
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter