Njord Hårtrimmer
424 kr
Njord Hårtrimmer är en snygg hårklippare som garanterar en smidig och exakt trimning med en noggrannhet ner till 0,5 mm.

424 kr

Ordinarie pris 530 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Trådlös hårtrimmer

Om du vill ha en effektiv men mild trimning är Njord Hair Trimmer en bra matchning för dig. Den lätta trimmeren är enkel att använda och med sina många olika skärlängder får du en stor noggrannhet och ett professionellt resultat.

Njord Hårtrimmer är en klassisk hårtrimmer som garanterar en smidig och exakt trimning med en noggrannhet ner till 0,5 mm. Trimmerens kraftfulla motor- och självslipande skär säkrar ett rakknivresultat och säkra resultat. Utan ström kan trimmern köras i 50 minuter för större komfort.

2 avståndskammar
Trimmern är utrustad med 35 mm rostfritt stålblad för att garantera smidig och exakt trimning. Det klipper håret mycket kort, men med de två medföljande kammarna är det möjligt att justera hårets längd från 3 mm till 30 mm. Trimmern har inbyggd tunnningsfunktion och används trådlöst eller med sladd

Tekniska specifikationer
  • 35 mm självslipande rostfritt stålblad
  • 50 minuters drift
  • Lätt trimmer
  • Tunnningsfunktion
  • Professionell trimmer
  • Trimmer 0,5 mm utan avståndskam

Underhåll
Med maskinen kommer en liten oljeflaska samt en liten borste som används för att smörja och ta bort hår från maskinen efter behov. Vi rekommenderar att du lämnar trimmern i 6 timmar innan du använder den för första gången.
Klipp:
0.5mm3mm6mm9mm12mm15mm18mm21mm24mm27mm30mm
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter