Njord In Your Face! Set
Mest prisvärd

Njord - In Your Face! (Ansikts-kit)

399 kr
Njord - In Your Face! är ett kit för män som tar din ansiktsbehandling till nya höjder. Denna produkt passar bra till män i nordiskt klimat och gör din hud sund och frisk med sina naturliga ingredienser.

399 kr

Ordinarie pris 585 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Den kompletta, enkla och effektiva uppsättningen från Njord

Njord - In Your Face! är ett ansikts-kit för män som vill ta itu med dem små problemen i ansiktet eller förebygga eventuella problem i framtiden. Det är samtidigt ett modernt och stilig set, som signalerar modemedvetenhet och god stil.

Njord är ett danskt märke som har fokus på alla mäns olika behov.

Njord Moisturiser (100 ml) - Värde 225
Fuktighetskrämen från Njord har en unik och behaglig formula som ger din hud fukt snabbt och utan att verka fettig. Då väderförhållandena spelar stor roll för huden är detta är en kräm som är anpassat efter det klimat vi bor och lever i, Skandinavien.

Njord har genom alla sina produkter haft detta i åtanke och innehåller dessutom naturliga ingredienser, som verkar mjukgörande för din hud och även ger en förfriskande känsla. Krämen är tunn och absorberas lätt i huden. Den ger fukt. stärker och gör din hud fuktig och mjuk. Passar bra till alla hudtyper.

Njord Face Wash (150 ml) - Värde 180:-
Njord Face Wash är en klassisk ansiktstvätt i riktigt hög kvalité. Den friskar upp din hud och bekämpar orenheter och tillstoppade porer. Denna ansiktstvätt rensar din hud utan att verka uttorkande, samt innehåller menthol för att få din hy att kännas frisk och smidig.

Denna produkt kan användas av alla hudtyper, Njord Face Wash skyddar och rensar, samt får din hy att kännas mjuk och frisk.

Njord Face Scrub (150 ml) - Värde 180:-
Njords Scrub är en exfolierande ansiktsskrubb av hög kvalitet. Detta innebär att det finns partiklar i krämen som rensar din hy på djupet och tar bort orenheter och döda hudceller hur lätt som helst!

Denna skrubb kan också användas som en del av din rakning, den är nämligen superbra att använda före rakning, då den lyfter hårstråna vid rötterna och gör din rakning lättare.

Med sina små partiklar som putsar huden och dödar hudceller reduceras även chansen att få inåtväxande hårstrån.

Totalpris: 585:-
Ditt pris: 400,-
Spara: 185:-
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter