Njord Mach3 Razor Set
549 kr
Uppgradera dina rakgrejer. Välj ett Njord Mach3 Razor Set och upplev en rakning med lite extra kvalitet.
Bara 3 i lager

549 kr

Ordinarie pris 703 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Uppgradera din rakupplevelse

Är du, precis som de flesta andra män, vana vid en snabb rakning med en vanlig rakhyvel, så kommer du snabbt upptäcka en skillnad när du uppgraderar till detta set.

Njord Mach3 Razor Set tar bort vardagskänslan och de röda prickarna och ersätter dem med en läcker kvalitetskänsla och en fin hud. Setet består av 3 basdelar, så du är redo att köra igång med detsamma - Alltihop paketerat i en svart necessär som du kan ta med dig överallt.

Njord Mach3 Razor (Matt Svart) - Värde 300 kr.
Njord Mach3 Razor (Matt Svart) är en effektiv rakhyvel i en snygg retrodesign och den ger dig en slät och jämn rakning. De ultratunna rakbladen glider oproblematiskt över huden, vilket gör att hudirritation och rodnader minimeras på ett effektivt sätt.

Vikten gör att rakhyveln är enkel att styra när man rakar sig, och dessutom är den gjord så att den kan stå upp av sig själv efter avslutad rakning - verkligen smart!

Njord Foam - Anti-Irritation Shaving Foam (200 ml) - Värde: 130 kr.
Danska Njord har lyckats skapa ett nytt och ganska banbrytande rakskum som förebygger inåtväxta hårstrån och rakprickar.

Med Njord Foam får du kort och gott en mindre irriterad hud efter rakning. Den är nämligen bakteriehämmande, då den innehåller klorhexidin (utan doft), och därmed undviker du infektioner.

Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.) - Värde 123 kr.
En bra rakning kräver naturligtvis även ett par bra rakblad - och det får du med Gillette's klassiska Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.).

Njord Necessär - Värde 150 kr.
Med den praktiska toalettpåsen har du gott om utrymme för alla dina favoritprodukter och en solid, snygg toalettväska som håller i många år.

Totalt värde: 703 kr.
Ditt pris: 549 kr.
Du spaar: 154 kr.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter