Njord Mach3 Razor Ultimate Set

Njord Mach3 Razor Ultimate Set

650 kr
Bortsett från att vara redo för den perfekta rakningen med detta set, så ser vi även till att bladen håller lite längre.

650 kr

Ordinarie pris 896 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Ett ultimat razor set

Njord har skapat ett supersmart set, som är helt optimalt till dig som har lust att prova den traditionella rakningen med rakhyvel.

Setet består av 4 essentiella delar som ger dig grunden till en superbra rakning - så du är väl förberedd.

Vi ser till:
    Att du får kvalitet i handen, så din rakning upplevs som lite bättre
  • Att dina röda prickar och irritation i samband med rakning minskar
  • Att dina blad håller lite längre
  • Att du sparar pengar

Du får totalt 4 delar som alla håller hög kvalitet - det häftiga är dessutom att allt kommer packat i en svart praktisk necessär. Du kommer snabbt märka en skillnad om du uppgraderar till detta set.

Njord Mach3 Razor (Matt Svart) - Värde 300 kr.
Njord Mach3 Razor (Matt Svart) är en klassisk rakhyvel med ett snyggt svart handtag i metall med en svart beläggning. Vikten gör det lätt att styra rakhyveln när man rakar sig, och dessutom är den skapad så att den kan stå av sig själv efter avslutad rakning.

Njord Foam - Anti-Irritation Shaving Foam (200 ml) - Värde: 125 kr.
Ett supereffektivt rakskum som förebygger röda prickar och inåtväxta hår. Den är nämligen bakteriehämmande eftersom den innehåller klorhexidin (utan doft), och därmed undviker du infektioner i samband med din rakning.

Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.) - Värde 123 kr.
En bra rakning kräver naturligtvis även bra rakblad - och det får du med Gillette's klassiska Gillette Mach3 Turbo Barberblade (2 stk.).

RazorPit (Slip till rakblad) - Värde: 198 kr.
RazorPit är din vän när det kommer till att förlänga dina rakblads levnadstid. RazorPit rensar och rengör dina blad så att de håller mycket längre än normalt. Dessutom är designen enkel och stilren, så du kan givetvis ha den liggande framme i badrummet.

Njord Necessär - Värde 150 kr.
Med den praktiska toalettpåsen har du gott om utrymme för alla dina favoritprodukter och en solid, snygg toalettväska som håller i många år.

Totalt värde: 896 kr.
Ditt pris: 650 kr.
Du spaar: 246 kr.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter