Njord Mach3 Razor Upgraded Set

Njord Mach3 Razor Upgraded Set

890 kr
Njord Mach3 Razor Upgraded Set gör en perfekt rakning möjlig, samtidigt som du kan ha setet framme på ett presentabelt sätt.

890 kr

Ordinarie pris 1 387 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Uppgradera din rakupplevelse

Är du, som de flesta andra män, van vid en snabb rakning med en vanlig rakhyvel, så kommer du snabbt märka en skillnad om du uppgraderar till detta set.

Njord Mach3 Razor Upgraded Set tar bort vardagskänslan och tillför lite extra genom att göra det på ett gammeldags vis, genom att göra och applicera ett raklödder. I setet får du 6 basdelar, så du är redo att komma igång direkt – Allt är förpackat i en praktisk svart necessär som du kan ha med dig överallt.

Njord Mach3 Razor (Matt Svart) - Värde 299 kr.
Njord Mach3 Razor (Matt Svart) är en effektiv rakhyvel i fin retrodesign, som ger en slät och jämn rakning. De ultratunna rakbladen glider obesvärat över huden, så att hudirritation samt rodnader minimeras effektivt.

Vikten gör det lättare att styra rakhyveln, när man rakar sig, och den är även gjord så att den kan stå av sig själv efter rakning – riktigt smart!

Njord Shaving Brush (Svart - Best Badger) - Värde 300 kr.
Njord Shaving Brush (Best Badger) är en borste som kommer gynna såväl nybörjare som erfarna rakare. Borsten har en knut på 26 mm i grävlingshår och har ett läckert svart klassiskt handtag gjort i silverfärg med en svart coating.

Njord Shaving Soap (100 g) - Värde: 90,00 kr.
Njord Shaving Soap är en kvalitativ raktvål med en maskulin doft av sandelträ, som ger dig pricken över i:et, när du rakar dig.
Tvålen är lätt att använda och löddret ger en läcker rakning samtidigt som huden känns fuktad och redo därpå.

Njord Shaving Bowl (Rostfritt Stål) – Värde 150,00 kr.
Njords rakskål är en helt klassisk rakskål i rostfritt stål med Njord-logon tryckt på sidan. Det är en stilfull och häftig lösning för att fullända ditt rakset i badrummet. Med en rakskål kommer ett komplett set, bara se ännu lite häftigare ut.

Njord Razor & Brush Stand - Värde 275 kr.
Njord Razor & Brush Stand är en stilren lösning som säkerställer att din DE Safety Razor och rakborste får optimal förvaring. Att rakgrejerna ser så bra ut, när de hänger samlade på denna ställning, är bara ett plus. Ställningen är gjord i rostfritt stål och coated med en matt svart färg.

Gillette Mach3 Turbo Rakblad (2 st.) – Värde 123 kr.
En bra rakning kräver naturligtvis även bra rakblad – och det får du med Gillette's klassiska Gillette Mach3 Turbo Rakblad (2 st.).

Njord Necessär - Värde 150kr.
Med den praktiska toalettpåsen har du gott om utrymme för alla dina favoritprodukter och en solid, snygg toalettväska som håller i många år.

Totalt värde: 1387 kr.
DITT PRIS: 890,00 kr.
DU SPARAR: 497 kr!
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter