Njord Straight Razor Starter Set
Mest prisvärd

Njord Straight Razor Starter Set

849 kr
Ett perfekt shaving-set som har allt du behöver för att komma igång med den här klassiska rakkonsten.

849 kr

Ordinarie pris 1 689 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Straight Razor Shaving Set

Njord har tillverkat ett supersmart set som är optimalt till dig som vill prova på en klassisk rakkonst - Straight Razor Shaving.

Setet består av 5 essentiella delar som ger dig grunden för en superbra rakning - Alla packade i en praktisk svart toalettväska.

Njord Shaving Brush (Best Badger) - Värde 300 kr.
En klassisk rakborste av grävlingshår. Kvaliteten är Best Badger som helt klart är det bästa kvaliteten till priset. Borsten är med en knut på 26 mm i grävlingshår och har ett läckert och klassiskt svart handtag gjort i silver med en svart coating.

Njord Straight Razor (Svart Handtag 5/8") - Värde 600 kr.
Snygg rakkniv från Njord. En av de bästa du kan få för priset! Kniven är rekommenderad av våra experter på Made4men - det är en garanti för kvalitet!

Njord Leather Strop (Läder från ko) - Värde 399 kr.
Ett riktigt shaving-set ska självklart ha en läderstrigel som kan användas för att hålla din kniv vass och effektiv - at all times!

Njord Shaving Soap (100 g) - Värde 79 kr.
Njord Shaving Soap är en kvalitet raktvål med en maskulin doft av sandelträ.Tvålen är lätt att använda, och skummet ger en fin rakning medan huden känns fuktig och klar efteråt.

Raktvål passar perfekt in i Njord Rakskål (Rostfritt Stål) så att du kan förvara den på ett trevligt sätt mellan rakning är.

Njord Shaving Bowl (Rostfritt Stål) - Värde 150 kr.
Njords rakskål är en helt klassisk rakskål i rostfritt stål med Njords logga ingraverad på sidan. Det är ett stilfullt och fett sätt att fullända ditt rakningsset på badrummet. Med en rakskål kommer ditt set bara att se fetare ut.

Njord Necessär - Värde 150 kr.
Med den praktiska toalettpåsen har du gott om utrymme för alla dina favoritprodukter och en solid, snygg toalettväska som håller i många år.

Totalt värde: 1.689 kr.
Ditt pris: 849 kr.
Du spaar: 840 kr.
Frågor
Är kniven slipad då den levereras?
9
Rekommenderade produkter