Panasonic ER GP82 Hårtrimmer (made4men)
Bäst i test

Panasonic ER DGP82 Hårtrimmer

2 049 kr
Panasonics nya revolutionerande linjära motorteknologi och X-Taper försäkrar dig om att du får den mest nära och noggranna trimmningen någonsin.

2 049 kr

Ordinarie pris 2 669 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Professionel Panasonic hårtrimmer

Med Panasonics nya revolutionerande linjära-motorteknologi och X-taper 2.0 blad kan du vara säker på att du alltid har samma hastighet och kraft i motorn inför varje rakning. Den skär omkring 62.000 hårstrån per sekund.

Den oförändrade hastigheten på motorn ger Panasonic ER-DGP82 en otroligt stor ledning inom kampen om bästa hårtrimmers. Om du har tjockt hår kan det hos vanliga hårtrimmers resultera i att motorn blir sämre och att hastigheten sänks markant. På ER-DGP82 förblir hastigheten på motorn och skärbladet alltid densamma - vilket ger dig en noggrann och grym rakning varje gång.

Hårtrimmerns slanka design med 7,5% viktreduktion gör så att den är ergonomiskt anpassad och ger dig maximal komfort när du klipper håret. Ditt grepp säkras även med hjälp av Panasonics unika Touch-grip.

Batteriet är i särklass och håller till ca 50 minuters klippning. Det medföljer 6 st olika längder, och utan kammarna kan ER-GP82 klippa i 5 olika nivåer som lätt justeras på maskinen. Det medföljer 3 olika kammar som kan vändas, alltså är det två olika längder per avståndskam.

Bladen på Panasonic ER-DGP82 är X-formad (X-blad) är gjorda av kulfiber med titaniumbeläggning som ger dig en knivskarp och noggrann klippning, för både vått och torrt hår.

Medföljer
- Laddningsstation
- Förvaring för kammarna
- Olja
- Rensningsborste

Tekniska specifikationer
- Strömförsörjning: 220-240V (kör på både batteri och vanlig ström)
- Lithium-ion batteri
- LED-indikator som visar enhetens funktioner
- Specialdesignad linjärmotor med konstant hastighet
- Vikt: 245 gram
- Linjärmotor med 10.000 vibrationer per minut
- Skärhuvud med X-taper Blade 2.0 (tillverkat av kulfiber och titanium)
Klipp:
0.8mm1.1mm1.4mm1.7mm2mm3mm4mm6mm9mm12mm15mm
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter