Duft Nyheder

I Doftnyheter kan du alltid hitta de nyaste och bästa parfymerna till män. Vi ser alltid till att hålla ett öga på parfymmarknaden, så att du kan välja mellan de hetaste nyheterna inom herrdoft till män

Vi har ett stort sortiment med doftnyheter till män, där du samtidigt hittar doftprover, så du kan välja helt rätt parfym!
Sortera efter

De bästa parfymerna till män!

Hos Made4men strävar vi efter att ha allt till män, samlat på ett ställe. Därför är det naturligtvis även essentiellt att ha parfymer i sortimentet. Det finns inget som en riktigt bra parfym till män!

Väldigt många män väljer idag att ha olika parfymer till olika ändamål. Det innebär att de t.ex. har en parfym till vardagen och en annan till fest. Det finns nämligen väldigt många element bakom valet av en parfym. Till vardags är du kanske i skolan, på jobbet eller någon annanstans där du gärna vill vara lite mer neutral. Då passar en parfym från exempelvis Calvin Klein. När det vankas fest kan det vara så att du föredrar en doft med lite mer genomslagskraft, som kan ge lite uppmärksamhet från det motsatta könet. Det kan då exempelvis vara en doft från Paco Rabanne eller Ralph Lauren.

Dock ska du alltid komma ihåg att det är du som ska gilla doften mest – det är trots allt du som ska bära den. Om du är glad och nöjd med din parfym, ska du behålla den och värna om din manlighet i form av den doften som du älskar!

De mest populära parfymerna till män

Som du garanterat vet finns det en uppsjö av parfymer till män online! Därför kan det vara svårt att hitta den rätta för just dig! Hos Made4men har vi 7 års erfarenhet inom manlig parfym och kroppsvård. Vi har därför hittat de mest populära parfymerna till män – så du är väl förberedd! Förutom de ovannämnda märkena kan du hitta populära märken som Armani, Jean Paul, Issey Miyake samt många fler.


När man ska hitta den rätta parfymen handlar det givetvis alltid om att testa sig fram till den rätta doften! Det bästa är att ha en parfym under en längre period – därmed får du din ”egen” doft. Dessutom kan du även gå in i fysiska butiker och testa en lång rad parfymer – ofta kan det dock löna sig bättre att köpa parfymen online då priserna ofta är lägre än i butiken.


Doftnoter

Doftnoter är de ingredienser som dominerar den aktuella parfymen. Det finns väldigt många olika doftnoter, som alla har olika avsikter.

Trä

Agarträ, sandelträ och cederträ tillhör de mest klassiska dofterna som har varit med i parfymleken för män sedan parfymer började användas! Det är en väldigt maskulin doft, men som för det mesta förekommer neutral och igenkännlig.Citrus

Citrus är en av de mer moderna doftnoterna, som verkligen fått fotfäste i manliga parfymer världen över. Nästan alla parfymmärken till män idag, har den doft där citrus är de dominerande noten. Det beror på att den tar fram en frisk och exotisk doft som samtidigt skär igenom många andra dofter.