Parfym Doftprov

Jakob Thomsen
Har du svårt att besluta eller är du nyfiken på en ny unik doft? Här hittar du exempel på några av doftarna i vårt sortiment.

Du kan hitta ett urval av små parfymer på 2 ml och 1,2 ml du kan köpa innan du bestämmer dig för att hitta en ny favoritdoft!

Skynda dig för att prova mycket så att du kan hitta din favoritdoft!

Sortera efter

Parfymprover för män

Det är alltid mycket individuellt vilka dofter du föredrar, varför det är viktigt att hitta dina egna. När du letar efter en ny favoritparfym är det många saker att tänka på; hur länge vill du att din doft ska vara? Ska den fungera lätt på huden, eller ska den ha ett intensivt djup?

Det kan vara svårt att välja om man ska ta en EDT eller en EDP. Här på Made4men får du möjligheten att prova några olika utan att behöva spendera för mycket pengar. Parfymproven är för dig som ännu inte har hittat sin unika doft, och du kan prova mycket annorlunda!

Eau De Parfume eller Eau De Toilette

Om du vill ha en lätt och fräsch doft kan du med fördel köpa en Eau De Toilette, som fungerar lättare i doften, detta beror på det höga vatteninnehållet och ett lägre innehåll parfymolja. Om du har en intensiv och extra slitstark doft väljer du en Eau De Parfume som har ett högre innehåll parfymolja, vilket resulterar i en längre hållbarhet.

Hur som helst, vi har ett stort urval av allt från exklusiva kvalitetsparfymer till de något billigare, men en sak är säker, du hittar en parfym som passar dig. Därför kan du alltid vara säker på att du kan hitta något du kan behandla dig själv eller någon du älskar med våra lyxiga parfymer.
Jakob Thomsen

Mit navn er Jakob, og jeg er Made4men’s ekspert inden for parfume.
Parfume er ikke bare en duft. En parfume er en del af dig, og det handler om at finde de noter som matcher din hudtype og dine behov. Vores udvalg af parfumer består af de klassike og flere eksklusive mærker.