Alle Parfymer

Hos oss kan du hitta parfymer från välkända märken.

Läs mer om parfymer.


Sortera efter
Skjul filtre
Filtrera efter

De bästa parfymen för män

Vi på Made4men strävar efter att ha allt en man kan tänka sig vilja ha, på ett ställe. Det är sjävklart också viktigt att parfymer finns då också!

Det ska alltid finnas flera valmöjligheter, vi är ju trots allt alla olika och gillar olika. Om du inte är helt säker på vad du letar efter, får du mer än gärna läsa vår guide till parfymer för män.

Riktigt många män har idag valt att ha olika parfymer till olika situationer, av olika anledningar. De har det vill säga exempelvis en parfym till vardag och en till fest. Till vardags när man är på jobb, skola eller något liknande, vill man helst ha en mer neutral doft. Vi rekommenderar parfymer från Calvin Klein för detta ändamål.

Till fest vill man ha en doft med lite mer styrka och något som kanske attraherar mer uppmärksamhet, då är parfymer från Paco Rabanne eller Ralph Lauren perfekt.

Kom alltid ihåg att det viktigaste är att du trivs med parfymen, det är ju trots att du som ska använda den. Vi hoppas att du hittar något på Made4men som passar dig.

De mest populära dofterna för män

Som du säkert vet finns det ett hav av parfymer till män, därför kan det också vara svårt att hitta den rätta doften för just dig. Hos Made4men har vi lång tids erfarenhet inom parfymer och skönhet för män. Vi har därför hittat de mest populära parfymerna för män. Vi har kända märken som Giorgio Armani, Jean Paul och många fler.


När man ska hitta den rätta parfymen gäller det att testa sig fram och se vilken som passar en bäst! Det bästa är att ha en parfym under en längre tid - så blir det som "din" egna doft. Dessutom kan du gå in till fysiska butiker och testa en rad av olika parfymer. Dock kan det ofta löna sig att köpa parfymen online då det oftast är mycket billigare än i butik.

Doftnoter

Doftnoter är de ingredienser som dominerar parfymen. Det finns riktigt många olika doftnoter och alla har olika syften.

Trä

Agarträ, sandelträ och cederträ är bland de mest klassiska dofterna och har funnits i parfymvärlden under en mycket lång tid. Det är en väldigt maskulin doft men känns ändå rätt neutral.


Citrus

Citrus är en av de mer morderna doftnoterna, som verkligen hittat sin plats i de manliga parfymerna världen över. Nästan alla parfymvarumärken för män har idag en doft där citrus dominerar. Detta för att lukten är frisk och exotisk samtidigt som den går samman väldigt bra med andra dofter.