RazorPit Slide - Sliber til barberblade (Sort)

RazorPit Slide - Slipare till rakblad (svart)

272 kr
Razorpit Slide är en liten, smart slipare för din rakhyvel, som gör att du kan spara mycket pengar på rakning. Den är väldigt lätt att använda och slipar dina rakblad så att de håller längre.

272 kr

Ordinarie pris 341 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
RazorPit Slide - slipmaskinen för din rakhyvel. Den senaste versionen av den populära RazorPit slipmaskin är äntligen här. Med denna smarta, lilla RazorPit Slide i läcker svart färg, kan du få upp till 150 rakningar med samma blad och spara massor av pengar. Du betalar förmodligen redan stora summor för dina rakblad och nu har du chansen att hjälpa din plånbok och samtidigt vara snäll mot miljön.

RazorPit Slide är utvecklad i samarbete med RazorPits användare och mer än 6000 personer deltog i en stor studie av den nya RazorPit. RazorPit Slide är lätt att använda, besparar dig pengar och är det mest effektiva alternativet för slipning och rengöring av din rakhyvel.

Hur använder du produkten?
Med RazorPit Slide slipar du enkelt din rakhyvel genom att dra bladen mot slipytan på RazorPits patenterade silikongummi. Sedan sköljer du bara av din rakhyvel och RazorPit'en är redo för nästa rakning.

Egenskaper
- Slipar din rakhyvel och tar bort tvålrester, hår och rensar bladen.
- Förlänger livslängden på dina rakblad med 600% i genomsnitt.
- RazorPit funkar på alla typer av rakblad, alla tillverkare och alla modeller - även DE-rakblad kan slipas med RazorPit Slide.
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter