Sebastian Craft Clay 50 g

Sebastian Craft Clay (50 g)

198 kr
Sebastian Craft Clay är ett hårvax till kort och mellanlångt hår. Perfekt till dig som vill ha en matt look i frisyren samtidigt som man kan ändra frisyren under dagen. Passar till alla hårtyper.
198 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Hårvax till män med kort och mellanlångt hår

Sebastian Professional Craft Clay är ett flexibelt lervax som ger dig möjlighet att re-styla håret under dagens lopp. Hårvaxet tillför ditt hår med en textur som är otroligt enkel att arbeta med. Dessutom blir konsistensen inte stel och ger därför en matt frisyr.

Naturlig kontroll av frisyren
Om du gärna vill kunna ändra eller rätta till frisyren under dagen så är Sebastian Craft Clay perfekt till dig! Hårvaxet ger en naturlig stadga utan att stelna och därför är det enkelt att ändra frisyren under dagens lopp.

Så använder du hårvaxet

  1. Fördela i torrt hår
  2. Hårvaxet fungerar bäst i nytvättat men torrt hår. Du fördelar bara en passande mängd till din hårlängd och arbetar in det i håret.

  3. Rätta till frisyren om och om igen
  4. En av lervaxets fantastiska egenskaper är att du kan rätta till frisyren flera gånger om dagen. Håret får en flexibel stadga utan att stelna och är därför perfekt till mannen som alltid går och ändrar på frisyren under dagens lopp.

  5. Tvätta ut innan du lägger dig
  6. Kom ihåg att tvätta ur vaxet innan du lägger dig. Då slipper du att det sätter sig i kudden och att du vaknar upp med fettig hud.

Formbar formula
Sebastian Craft Clay är baserad på en formula som innehåller naturligt bivax. Den matta effekten kommer från kaolinlera och kisel och solrosoljan mjukgör håret.

Innehåll
50 g
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter