Køb Sena Laterale Pouch iPhone 4/4S for 399,-

Sena Laterale Pouch iPhone 4/4S (Svart)

545,57 kr
Varje iPhone förtjänar det bästa skyddet – du använder den hela tiden, så den behöver ett ordentlig skydd. Denna Sena Laterale Pouch för iPhone 4/4S kombinerar fint italienskt läder med en enkel och sofistikerad skandinavisk design, en distinkt stil som kompletterar din iPhone.
Bara 3 i lager

545,57 kr

Ordinarie pris 613 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Sena Lateral Pouch iPhone 4/4S ser till att din iPhone är helt skyddad, samtidigt som den är lätt att plocka upp så snart du behöver den igen. Detta fodral är designat i slät klassisk läderstruktur som ger dig ett enkelt och elegant utseende.

Bästa material:

Senas iPhone-fodral tillverkas i material av bästa kvalitet, här kompromissas det absolut inte med kvaliteten. Sena Lateral Pouch för iPhone 4 / S är handgjort av finaste italienskt nappaläder.

Det är inte alltid möjligt att ha sin iPhone i fickan, därför är detta fodral också försett med en bältesklämma som gör att den kan fästas lätt och enkelt på ditt bälte. På toppen finns ett clip som ser till att lätt får tillgång till din iPhone.

Sena Lateral Pouch för iPhone 4/4S ger dig enkel, skandinaviskt nedtonad design i ett skyddande, funktionellt och ultra-tunt format.

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter