Skäggvård

Skäggvård

Skäggvård har blivit så stort att i stort sett alla män kommer någon gång i
livet vilja odla ett snyggt skägg. Då är det viktigt att ha de rätta produkterna
för att upprätthålla håret på ansiktet.

Med mer än 10 års erfarenhet vet vi med stor säkerhet om vad en man
behöver till sitt skägg. Vi har samlat alla produkter vi tycker ditt skägg
förtjänar. Vi har ett brett urval av produkter i denna kategori, allt för att
försöka erbjuda dig den bästa skäggvården.

Läs mer om skäggvård

Varför skäggvård?

Fler och fler män väljer att odla skägg, därför försöker vi konstant vara uppdaterade med information om vad som är nytt inom skäggvård, men också naturligtvis ha de bästa produkterna att erbjuda dig.

Ett snyggt och hälsosamt skägg kan vara svårt att ta hand om, men i denna kategori av produkter lär du hitta verktyg som gör hela skäggunderhållningen mycket enklare än du trodde.


Fulltäckande skägg, stubb eller mustasch - vi har verktyg och vårdande produkter som kan göra att du kan nå bland annat det som nämnts och mycket mer.

Det är en process och likaså en konst att få till ett snyggt skägg, men vi är övertygade om att män som handlar produkter från oss har det enklare än andra. Vi vill att du ska kunna hitta en välfungerande rutin för ditt skägg så att du kan känna dig stolt över ditt konstverk.


Skäggvårdsprodukter

Oavsett vad du har för grund till att odla ditt skägg, så kommer du till slut vara tvungen till att ta hand om det på något sätt. Du skall tvätta det ordenligt och vårda det med noggrannhet - därför vill vi erbjuda dig de bästa produkterna för att underlätta dessa uppgifter.


Tips till skäggodlaren


Skägghygien är viktigt

En av dom viktigaste orsakerna till att man vill ha ett snyggt skägg är självklart för att man ska se sexig och attraktiv ut för sin dejt. Tänk dig själv om du skulle kyssa en man med skägg, och så har han inte tagit väl hand om det! En mardröm. Skäggiga män bör alltså tänka att de gör också andra en tjänst om de har välvårdat skägg.

Vårt mål på Made4men är att göra det lättare för dig att vara en man och på så sätt få ett mycket härligt liv. Kanske ett liv fyllt av oändligt med kyssar?


Några tips för ett välvårdat skägg
- Se till att trimma det jämnt
- Se till att använda ett skäggshampoo/skäggrengöring
- Använd eventuellt ett skäggolja för att få skägget att dofta gott
- Gör detta kontinuerligt så lär du har ett riktigt läckert skägg!


Vältrimmat är snyggt!

Det finns oändligt med insipirationskällor du kan ta del av för att veta hur du skall styla ditt skägg. Vi har en guide där du kan se hur du ska hålla koll på ditt skägg i framtiden!