Skäggfärg

Jonas Primdahl
Har dina gråa hår börjat visa sig? Funderar du på att täcka de gråa håren? Självklart skall du göra det!

Med våra produkter blir det en snabb och enkel process att gå från grått till färgat skägghår. Vi har flera olika färger.

Läs mer om hur du använder skäggfärg här

Skjul filtre
Filtrera efter
Sortera efter

Skäggfärg för män

Är du trött av att ha gråa hår i skägget? Vi förstår det. Vi kan även hjälpa dig! Vi har grymma skäggfärger i flera olika nyanser. Efter du har använt dig av skäggfärgen kommer ditt skägg få ett nytt liv och se mer hälsosamt ut.

Det är otroligt enkelt att färga sitt skägg med produkterna från Just for Men. De fungerar supereffektivt och gör jobbet riktigt bra. De går in på djupet och färgar ansiktshåret så att de gråa håren inte längre syns.

Så färgar du skägget
  1. Massera in färgen i skägget
  2. Låt produkten sitta i skägget i 5 minuter
  3. Skölj sedan skägget och torka det

Svårare än så är det inte.

Varför ska man färga skägget?

Det kan finnas många anledningar till att färga skägget, och det är väldigt individuellt. Många tycker det ser väldigt tråkigt ut när det gråa håret börjar synas och vill därför täcka dessa.

Det finns också de lite vildare typerna som färgar skägget i skrikiga färger. Detta för att se om det är något för dem och för att det bara är en kul grej att testa.

En annan anledning till att man vill färga skägghåret är att man har sett att män kan få rödhårigt skägg trots att de inte har rött hår på huvudet. Detta är ett vanligt fenomen, men många män vill färga skägget då för att det ska matcha håret på huvudet.

Oönskade gråa hår

Om du fortfarande har problem med gråa hår i skägget och du inte har lust till att färga det, kan vi ha en lösning till dig. En sak många män underskattar är själva trimningen av skägget. Om man trimmar ner skägget på ett speciellt sätt kan du undvika många gråa hår.

Ju färre gråa hår du har, desto yngre look kommer du att få. Om du bestämmer dig för att färga det eller trimma det är helt upp till dig.
Jonas Primdahl

Mit navn er Jonas. Jeg er ansvarlig for Made4men og har arbejdet med skægpleje i 5 år. Jeg har en kæmpe passion for skægpleje, hvilket også gør mig til Made4mens skægekspert.
Dit skæg fortjener kærlighed, og derfor sørger jeg for vi altid har et stort udvalg og de bedste produkter på lager.