St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Dark (200 ml)

St. Moriz Instant Brun-Utan-Sol Mousse - Dark (200 ml)

123 kr
St. Moriz Instant Brun-Utan-Sol Mousse - Dark är en intensiv brun-utan-sol som ger din hud en djup, brun färg. St. Moriz är framställd med de bästa ingredienserna.
Bara 3 i lager
123 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning:
St. Moritz Instant Brun-Utan-Sol är en bra och lättanvänd brun-utan-sol från St. Moriz' prisvinnande brun-utan-sol-serie. Den är framställd med ingredienser av hög kvalitet. Moussen ger din hud en intensiv, brun färg helt utan skadliga UV-strålar.

St. Moriz brun-utan-sol mousse kan användas av alla och passar alla hudtyper. Moussen är lätt att fördela med den medföljande handsken, med hjälp av den undgår du också att få brun-utan-sol på händerna. Med handsken kan du lätt fördela moussen i ett tunt, jämnt lager så att du får ett jämnt resultat.

St. Moriz Instant Brun-Utan-Sol Mousse - Dark ger en djup, intensiv färg till din hud, och den kan underhållas genom att applicera mer brun-utan-sol var tredje dag.

Vi rekommenderar att du testar produkten på att avgränsat område första gången du testar, till exempel på benen, för att få en uppfattning om hur produkten fungerar. På det sättet kan du undvika typiska "brun-utan-sol-olyckor" när du sedan använder den över hela kroppen. Testa dig fram, och var försiktig - färgen är effektiv!

Så gör du:
Se till at din hud är ren, slät och välvårdad. Använd gärna en scrub och efterföljande en fuktighetskräm så att fuktbalansen är jämn, och att du inte har några torra områden. Se till att fuktighetskrämen är helt absorberad av huden innan du börjar applicera St. Moriz brun-utan-sol mousse.

Fördela moussen i ett jämnt, tunt lager med hjälp av handsken. Det är viktigt att du får ett tunt lager, så det annars är risk för att resultatet blir ojämnt. Om du vill ha mer färg rekommenderar vi att du applicerar moussen dagen efter igen.

Du bör undvika att duscha eller svettas inom de första 4-6 timmarna efter applicering. Därefter kan du ta en dusch och se det slutgiltiga resultatet.

Innehåll:
200 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter