St. Moriz Instant Selvbruner Mousse - Medium (200 ml)

St. Moriz Instant Brun-Utan-Sol Mousse - Medium (200 ml)

109 kr
St. Moritz Instant Brun-Utan-Sol - Medium är en bra och lättanvänd brun-utan-sol. Den ger din hud en lätt naturlig glöd och är lätt att fördela.
109 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning:
St. Moritz Instant Brun-Utan-Sol är en bra och lättanvänd brun-utan-sol från St. Moriz' prisvinnande brun-utan-sol-serie. Den är framställd med ingredienser av hög kvalitet. Moussen ger din hud en naturlig sommarkulör helt utan skadliga UV-strålar. St. Moriz brun-utan-sol mousse kan användas av alla och passar alla hudtyper.

Moussen är lätt att fördela med den medföljande handsken, med hjälp av den undgår du också att få brun-utan-sol på händerna. Med handsken kan du lätt fördela moussen i ett tunt, jämnt lager så att du får ett jämnt resultat.

St. Moriz Instant Brun-Utan-Sol Mousse - Medium ger en lätt, naturlig glöd till din hud, och den kan underhållas genom att applicera mer brun-utan-sol var tredje dag. Om du vill ha en mörkare och mer intensiv färg kan du istället välja St. Moriz Instant Brun-Utan-Sol Mousse - Dark.

Så gör du:
Se till at din hud är ren, slät och välvårdad. Använd gärna en scrub och efterföljande en fuktighetskräm så att fuktbalansen är jämn, och att du inte har några torra områden. Se till att fuktighetskrämen är helt absorberad av huden innan du börjar applicera St. Moriz brun-utan-sol mousse. Fördela moussen i ett jämnt, tunt lager med hjälp av handsken.

Det är viktigt att du får ett tunt lager, så det annars är risk för att resultatet blir ojämnt. Om du vill ha mer färg rekommenderar vi att du applicerar moussen dagen efter igen. Du bör undvika att duscha eller svettas inom de första 4-6 timmarna efter applicering. Därefter kan du ta en dusch och se det slutgiltiga resultatet.

Innehåll:
200 ml
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter