Tabac Gentle Men's Care EDT Spray (40 ml) (made4men)

Tabac Gentle Men's Care EDT Spray (40 ml)

307,20 kr
The Gentlemen's Care är en frisk, dynamisk och sofistikerad doft, som understryker den moderna mannens välvårdade utseende.
Bara 3 i lager

307,20 kr

Ordinarie pris 384 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot

Modern Eau De Toilette

Önskar du en maskulin och förförande doft, så är Tabac Gentle Men's Care EDT Spray det perfekta valet för dig. Denna härliga Eau de Toilette efterlämnar dig med en unik och oemotståndligt doft, som utan tvekan kan bli din nya favoritdoft.

Tabac Gentle Men's Care EDT Spray är förförande frisk, dynamisk och sofistikerad i doft, som understryker den moderna mannens välvårdade utseende. Parfymen har en passionerad och härlig doft, som särskilt lämpar sig för den stilmedvetna och moderna mannen.

Friska noter
Tabac Gentle Men's Care EDT Spray öppnar med friska toner av apelsin och päron, som tillkännager lavendel och kardemumma i hjärtat. Värme, rökfyllda nyanser och maskulinitet härstammar från cashmeran och i botten av sammansättningen finner du sandelträ.

Användning Applicera din EDT på huden med lätt sprayning. Spraya parfymen med ett avstånd på ca. 20 centimeter från huden. Parfymen kvarstår längst på kroppens pulspunkter såsom handled, under örsnibbar och i halsringningen.

Innehåll
40 ml
Se liknande produkter
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter