Tend Skin Solution (236 ml)

Tend Skin Solution (236 ml)

210 kr
En fantastisk produkt mot inåtväxande hårstrån och irriterad och röd hud efter rakning eller vaxning. Tend Skin Solution är en välbeprövad produkt med bevisad effektiv verkan. Nu i Double-size flaska.

210 kr

Ordinarie pris 359 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Vid användning av Tend Skin®vätskan regelbundet förebygger du inåtväxande hårstrån och röd och irriterad hud efter rakning eller vaxning.

Tend Skin är bäst mot
- Inåtväxande hårstrån
- Röda prickar vid skäggstubben
- Rodnad efter vaxning

Tend Skin kan användas till mäns
- Ansikte
- Nacke
- Rygg
- Bröst
- Huvud

Hudtyp
Passar alla (dock inte om man är allergisk mot aspirin).

Så används den mot inåtväxande hårstrån
Applicera Tend Skinvätskan på torr hud och på de existerande inåtväxande hårstråna. Inom 24-48 timmar ska håret ha blivit frigjort och vara redo för att avlägsnas.

Försök aldrig att klämma eller pilla ut inåtväxande hårstrån innan håret är synligt en bit ovanför huden. Först när håret är så långt att du kan få fatt på det med en pincett kan du avlägsna det. Doppa pincetten i Tend Skinvätskan och avlägsna håret med ett ryck.

Upplever man ofta inåtväxande hårstrån rekommenderas det att man använder Tend Skin dagligen på torr hud, låter den verka i ett par minuter och därefter smörjer in huden med en fuktighetskräm.

Så används den mot röda prickar vid skäggstubben
Många har problem med röda prickar och svullnad kring skäggstubben, men det är ett problem som Tend Skin effektivt kan lösa.
Applicera Tend Skin 2-3 gånger dagligen på de aktuella områdena, kom ihåg att huden ska vara torr! Efter 3 dagar ska huden gärna se mer "ren" och mindre irriterad ut. Därefter kan man nöja sig med att använda Tend Skin en gång om dagen.

För optimalt resultat bör Tend Skin användas användas efter rakning eller innan man går och lägger sig.

Vi rekommenderar att personer med dessa problem använder engångsrahyvel och byter ut den varannan gång. Det minskar röda prickar och irriterad hud.

Så används den efter vaxning
Tend Skin är också effektiv på rygg och bröst efter vaxning. Använd en bit vadd och applicera Tend Skinvätskan på de vaxade områdena. Det svidande och röda kommer försvinna inom några få minuter. Kom ihåg att smörja in huden med fuktighetskräm efteråt.

Notera att några män kan uppleva en svidande känsla vid applicering av Tend Skin efter vaxning. Det kan stoppas med en kall trasa.

Viktigt
Kom ihåg att stänga flaskan efter varje användning, annars mister vätskan sin effekt.

Innehåll
236 ml. (Dubbelt så stor flaska!)
Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter