Thiers Issard Straight Razor Rakkniv (Black Horn handtag 5/8")

Thiers Issard Straight Razor Rakkniv (Black Horn handtag 5/8)

2 153 kr
Vi vågar kalla detta för vanvettig kvalitet. Deluxe 5/8" rakkniv från franska Thiers Issard i svart horn. En rakkniv för en finsmakare!
2 153 kr

Over 4.400 omdömen på Trustpilot
Beskrivning:
Med exceptionell kvalitet och traditioner ända tillbaka till 1884 är Thiers Issard rakkniv nästan bara för finsmakare. En stilriktig kombination av guldetsad svart kolstål (C135) och ett tidlöst black horn-handtag gör denna rakkniv till en kvalitetsprodukt utöver alla gränser. Vi vågar kalla det den bästa inom rakknivar - och för en kännare är rakkniven genomcool att ha ståendes vid handfatet i badrummet.

Det legendariska Thiers Issard-märket är inprintat på skaftet och bladet har "Bijou de France" ingraverat. Schysst!

Slipningen är two side mirror och stålet är som alltid (sedan 1884) det bästa i världen. Inget mindre. (Det är inget som vi bara hittar på. Thiers Issard är kända för att använda världens bästa stål - och är inte rädda för att skryta om det!)
I ögonblicket använder Thiers Issard C315 och stålet har smidits på ett speciellt sätt så att det är starkare och vassare - och håller sig så så länge som möjligt!

Vi rekommenderar denna produkt till slipning:
M'uhle Leather Strop

Information:
Storlek: 5/8"
Modell: Blade 188 - Two Sides Mirror
Stål: Carbon Song C135
Handtag: Black Horn
Gravering: Bijou de France
Spets: Round Nose

Levereras i ett snyggt etui som passar perfekt till kniven.
Tillverkad av Thiers Issard i Frankrike (Sabatier)

Rakkniven är inte nödvändigtvis 100% finslipad vid leverans. Även om Thiers Issard slipar sina rakknivar till perfektion innan de packas så kan rakkniven behöva en extra finslipning innan användning.

Frågor
Inga frågor ställda ännu. Var den första att ställa en fråga.
Rekommenderade produkter