Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Armband

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Accessoarer till män är en essentiell del av en supercool look för män idag. Armband till män har alltid funnits där, men sedan 2010 har armband verkligen fått sin plats, och fler och fler män har upptäckt denna accessoar till deras outfits. Speciellt läderarmbandet har blivit riktigt populärt!

Läs mer om armband till män

Ska man använda armband?

Armband till män har blivit en naturlig del av herrstilen. Om du så är mer för den klassiska stilen, avslappnade "casual" stilen eller i en helt annan stil så har armband kommit för att stanna. Det förstärker och kryddar till din egen stil lite mer.

Armband kan piffa upp samtliga outfits och vårt utbud sträcker sig över många olika stiltyper. Ska det vara lite spexigare och lite roligare till vardagsstilen eller en mer klassisk look på din handled? Vi har valt ut ett mindre sortiment som sträcker sig mellan de olika stiltyperna så det finns något för alla smaker.


Våra armband är också noga utvalda, så det just ska finnas något i allas smak. Armbanden kan hjälpa till med att piffa upp en annars enkel outfit. Jeans, svart t-shirt och ett armband, det samspelar helt enkelt bara så bra! Det ger dig möjligheten att fräscha upp dina tidigare enkla kläder med något så simpelt som ett armband. Ska det vara enkelt och enfärgat samt passa till allt eller kan det vara lite roligare och friskare så att det sticker ut från mängden, då har vi ett utbud som är vårt att ta en titta på!


Ändra ditt enkla och stilrena uttryck med ett armband och stick ut lite från mängden.


Olika armband till varenda tillfälle

Hos Made4men försöker vi ha ett brett sortiment av olika armband till alla tillfällen. Vi känner det själva - när det är sommar är det en typ av armband vi gärna vill ha och när det är vinter är det att annat som gäller. Därför försöker vi också konstant att köpa in armband som avspeglar säsongens trender.


Läderarmband till män

Den mest populära kategorin är de läckra läderarmbanden. De flesta män älskar denna form av armband då de ofta sitter riktig bra på handleden och har en viss maskulinitet. Vi försöker hela tiden att hitta de läderarmband på marknaden som har en bra balans mellan pris och kvalitet.


Istället för att satsa på de dyraste märkena kommer du istället kunna hitta märken som vi menar att priset är välanpassat till kvaliteten och det man får för pengarna. När det gäller läderarmband är kvaliteten ofta viktig då det annars snabbt kan gå sönder!


Knutna armband till män

En annan viktig kategori när det gäller smycken till män är det stora intåget av knutna smycken. Med Shamballa och Nialaya i spetsen, har de så kallade hemmaknutna smyckena fått stor förankring. Via den gamla knutmetoden "macram" har flera märken funnit en unik väg mellan den hemmagjorda looken kombinerad med så kallade ädelstenar eller andra små stenar.


Fler och fler märken har också kopplat in den religiösa vinkeln och man hittar exempelvis även knutna armband med Buddhafigurer och små kors. Sammantaget något som ska representera eller uttrycka ens ståndpunkt. Ett knutet armband kan naturligtvis bara vara ett fashion statement och ses ofta om sommaren.


Pärlarmband till män

Den sista kategorin som har blivit väldigt populär under senare år är så kallade pärlarmband. Några menar att de är lite feminina, men de har likväl fått stor förankring, speciellt efter att världsikoner som David Beckham och P. Diddy börjat använda dem. De avspeglar den metrosexuella mannen som går in för sitt utseende och gärna befinner sig på gränsen av sitt fashion statement. Här gör det inte något att varken pärlor, örhängen eller hudkräm finns i necessären.