Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Halsband

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Piffa upp din outfit lite extra genom ett halsband i antingen läder eller metall. Ett långt eller kort halsband – det spelar faktiskt ingen roll. Båda kan ge var enskild man det där lilla extra och få dig att se lite mer stylad ut. Vi har samlat alla våra supersmarta halsband i denna kategori, så du lätt och överskådligt kan hitta just det halsband du söker.

Mer om halsband till män

Halsband för män

Halsband till män – är det inne eller ute? Det råder många olika meningar om detta. Vi menar bestämt att det är INNE! Med över 7 års erfarenhet av smycken och tillbehör till män har vi upptäckt de häftigaste sakerna på marknaden som vi menar att DU kan ha bra användning av! Men vilket halsband ska du välja och när ska man bära det?

En man med ett halsband tillför det där lilla extra som piffar till det så att man kan sticka ut lite och vara annorlunda, stilig på en och samma gång.

Halsband är återigen en sak som långsamt har smugit sig in hos den moderna mannen och som är där för att stanna. Men nu är det inte alla halsband som fixar detta, det där souvenirhalsbandet du köpte på en semester för 7 år sedan ger nog inte riktigt den effekt som vi är ute efter här. Däremot har vi samlat ett sortiment av blandade typer av halsband, som samlar det enkla, stiliga och roliga i en och samma kedja.

Det handlar om att hitta ett halsband du gillar och som inte bara avspeglar dig och din stil utan som även kan vara den där lilla extra detaljen som man lägger märke till och som gör att du blir ihågkommen. På samma sätt som det är bra att sticka ut kan det rätta halsbandet även göra underverk för din outfit.


Vart kan jag gå med halsband?

Vi anser att vi kommit fram till några bra tips på när du kan tillåta dig själv att ta på dig halsbandet! Det är inte alla evenemang som det passar till och ibland är det bäst att låta det stanna hemma. Det beror självklart även på stilen – är den i guld, silver eller kanske något helt annat? Det finns många stilar och de passar alla till olika tillfällen.


Silverhalsbandet är det säkra valet

Silverhalsband är alltid det säkra valet! Oavsett vilken hudfärg eller stil du har så är silverhalsband ofta så diskreta att de passar till alla tillställningar och går dessutom bra ihop med t-shirts och skjortor. Det ser dock aldrig bra ut med ett halsband över en sweater så överväg att hålla det under kläderna och enbart låta det visas upp när du har på dig en t-shirt eller skjorta.Färgade halsband

Är du typen som vill ha ett brunt halsband eller med andra färger på? De nya trendiga läderhalsbanden för män har blivit väldigt populära speciellt efter den kända David Beckham setts med det ett otal gånger. Dessvärre är det inte alltid det ser så bra ut. Många av de färgade halsbanden, i synnerhet av läder, är dessvärre så billiga att de ser helt förstörda ut och inte ger den look man önskar. Om du kör stilen som Beck's så se till att se efter läderremmen så att den ser bra ut efter 2 dagar - använd gärna dessa när du är i avslappnat sällskap i exempelvis en V-ringad T-shirt.


Längden på halsbandet

Långa halsband fungerar riktigt bra till exempelvis stora och lätt fladdrande t-shirts och skjortor, den mer avslappnade men ändå fulländade stilen får då en extra touch genom det långa halsbandet. Tänk på att det däremot passar riktigt bra med en kortare längd på halsbandet om du har en tightare t-shirt, blus eller skjorta. Ett halsband ger generellt en bra finish till en mer stilig och cool herrlook.


Var försiktig med guldhalsband

Guld kan vara farligt – det är väldigt avhängande av vem du är som person. Vi menar att det kan funka till en stilig skjorta eller en urringad t-shirt där man precis kan skymta halsbandet. Är det däremot en större kedja tycker vi att det handlar mycket om vilken typ av person som bär det. Det är viktigt att man känner sig hemma i smycken så dessa dekorerar oss på det vis det är tänkt och inte helt tar över oss istället.