Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

Fri frakt över 600 kr. - annars 49 kr.

2-5 dagars leverans

2-5 dagars leverans

+200.000 nöjda kunder

+200.000 nöjda kunder

Nordens största utbud för män

Klarna - Betala nu eller senare

ingen produkter fundet

Kategorier

Klockor

Jonas Primdahl

Ansvarig för Made4men

Klockor för män är en viktig del av ett komplett maskulin och elegant utseende. Våra klockor är noga utvalda och vi har därför lagt stor vikt vid en bra rörelse, och en enkel och elegant design.

Läs mer om klockor här >>

Ur till män från Made4men.se

Alla män har minst en klocka och om du är en av dem utan… så är det på tiden att du skaffar dig en!

Ur förknippas otroligt mycket med maskulinitet och de kan naturligtvis tonas ned utifrån det ur man är ute efter. Det er inte för skojs skull du ser riktigt många män bära läckra klockor på film. Det har en särskilt manlig utstrålning om du kombinerar den halvstora urtavlan med en kraftig och elegant läderrem.

Samtidigt kan du tona ned dessa punkter genom att investera i ett ännu mer elegant och neutralt ur med exempelvis en mindre urtavla och fler rena linjer i detaljerna. Du bör till exempel undvika tydliga sömmar på remmen samt modeller med dubbel urtavla. Det gör uret vänligare att se på.

Oavsett vilket ur du väljer hos Made4men.se har vi sett till att noga välja ut leverantörer som levererar produkter av hög kvalitet. Det finns naturligtvis alltid supersupport i shopen om något fel skulle uppstå…

Billiga ur till män

Här hittar du många olika ur och i helt olika prisklasser. Det finns något till alla tillfällen. De billiga klockorna är till dig som vill få fatt i en läckert designad klocka men som inte vill betala tusentals kronor för den.

Här får du läckra och väldesignade ur som inte kostar så mycket och vi försäkrar dig samtidigt om att du får ett riktigt unikt ur, som inte alla springer omkring med.

Häftiga ur till män

Utöver de vanliga uren, har vi också några lite mer speciella sådana. Det är klockorna från Withings som skiljer sig en hel del från andra eftersom det rör sig om så kallade smart watch. Den kan hjälpa dig att hålla koll på din motion och mycket mer.

Funktioner
- Mäter distansen du rört dig
- Vattentät
- Antal förbrända kalorier
- Mäter ditt sömnmönster
- Väckarklocka med ljudlöst alarm